Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecaruimten naast Theater Amare in Den Haag

Zuid-Holland· prijs op aanvraag · 1191m2
prijs op aanvraag

Horecaruimten naast Theater Amare in Den Haag

Het nieuwbouwproject Adagio in Den Haag bestaat uit circa 270 huurappartementen met een kwalitatieve hoogwaardige afwerking. De Adagio woontoren maakt deel uit van het project Sonate in het Spuikwartier, hartje Den Haag. Met zijn 90 meter vormt Adagio het hoogste punt van de ontwikkeling en is hierdoor een prachtige toevoeging aan de skyline van de stad. Het Spuikwartier is momenteel volop in ontwikkeling en wordt getransformeerd in een bruisend gebied waar wonen, werken, hoger onderwijs en cultuur samenkomen. Een prettige plek in de binnenstad met veel groen, zitplekken, loop- en fietsroutes en ruimte voor terrassen.
Adagio ligt zeer centraal op circa 500 meter van station Den Haag Centraal, in de directe nabijheid van haltes voor tram en bus. Met de auto? Je rijdt binnen een kilometer zo de A12 op.

Naast Adagio bevindt zich Amare. Amare is een huis voor podiumkunsten, gelegen in het centrum van Den Haag. Het in 2021 geopende cultuurcentrum herbergt een theater en doet daarnaast dienst als ontmoetingsplek en locatie voor evenementen en educatieve programma’s.

Het complex is tevens de thuisbasis van enkele grote cultuurinstituties. Zo vinden het Koninklijk Conservatorium, Nederlands Dans Theater en Het Residentie Orkest hier hun onderkomen. De Turfmarkt verbindt de gezellige, historische binnenstad en de moderne, zakelijke omgeving van het Centraal Station.

De Turfmarkt kent een aantrekkelijke mix van wonen, werken, cultuur, winkelen en horeca. Zo zijn hier de ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie en Veiligheid gevestigd, de Campus Den Haag met een dependance van de Universiteit Leiden, maar ook winkels, zoals Action, Primera, Albert Heijn en Bakker Bart. Ook zijn er diverse horecagelegenheden gevestigd aan de Turfmarkt, waaronder Burrata, Lebkov & Sons, Poké Perfect, Toastable en McDonald’s.

De Turfmarkt is gelegen nabij de Nieuwe Kerk, het Filmhuis, De Pathé bioscoop.

Noord-/Turfmarktzijde

Aan de Turfmarktzijde hebben wij een unit te huur van circa 340 m² begane grond en circa 186 m² entresol.
Deze unit is eventueel nog te vergroten. Bij een vergroting kan er circa 63 m² begane grond worden toegevoegd en circa 80 m² eerste etage.

Oostzijde/Turfhaven

Hier bevindt zich een tweetal units met de volgende oppervlaktes:
1. Een unit van circa 63 m² begane grond en circa 80 m² eerste etage;
2. Een unit van indicatief 63 m² begane grond en 48 m² eerste verdieping.

Zuidzijde/Schedeldoekshaven

Aan de zuidzijde bevindt zich een ruimte van circa 241 m² begane grond en circa 171 m² entresol. Deze ruimte kan worden vergroot met circa 63 m² begane grond en circa 48 m² eerste etage.

Huurprijzen vanaf € 250,– per m² per jaar.

Voor meer informatie Bram Stokman.

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2022-04-26
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
1191 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts