Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecaruimte Weesperzijde

Noord-Holland · Huur · 130m2
Verkocht

Horecaruimte Weesperzijde.

Gelegen aan de Ruyschstraat 34HS bevind zich thans een kantoor/ voorbereidingsruimte van Sapmeesters een bedrijf die zich volledig focust op het bereiden en verstrekken van gezonde soep-/ en sapkuren. In het verleden exploiteerden dezelfde ondernemers het huiskamercafé genaamd “de Ruyskamer”. De horecaruimte heeft een oppervlakte van indicatief 130m² en in de Ruyskamer was er plaats voor circa 80 personen. De keuken bevindt zich aan de lange zijde, en op de eerste verdieping is een kantoor en spoelkeuken aanwezig. Wegens een verhuizing zoekt Adhoc horecamakelaars een opvolgend huurder in deze ruimte.

De Ruyschstraat bevind zich in Amsterdam-Oost en is een straat die de Ceintuurbaan met het Oosterpark verbind. De Ruyschstraat wordt gekruist door twee zeer belangrijke verkeersaders van Amsterdam, de Wibautstraat voor autoverkeer en de Weesperzijde voor fietsverkeer. Tramlijn 3 stopt voor de deur bij de halte Wibautstraat.

De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende (een deel van) de bedrijfsinventaris, huurrechten en goodwill bedraagt € 50.000,–.

De handelsnaam en de formule van Sapmeesters behoren uitdrukkelijk niet tot het verkochte.

Er wordt een nieuwe huurovereenkomst aangeboden. Het betreft een ROZ-model 2012 conform art. 7:290 BW. De huurprijs bedraagt € 30.000,– per jaar exclusief BTW. Deze huurovereenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 + telkens 5 verlengingsjaren. Als zekerheidsstelling word er een waarborgsom gevraagd van tenminste 3 maanden huur plus BTW.

Een koop-verkoop van het bedrijf en het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst is altijd onder voorbehoud van het verkrijgen van goedkeuring en gunning door verhuurder van de bedrijfsruimte.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
€ 2.500,- per maand
Aangeboden sinds
2023-02-21
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
130 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
-1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts