Mijn alerts Direct regelen
Menu

Volledig ingerichte kookstudio met meerdere sfeervolle zalen met prive terras

Zuid-Holland · Huur · 400m2
Verhuurd

Volledig ingerichte kookstudio met meerdere sfeervolle zalen (met privé terras) te huur/ te koop

Bedrijfsomschrijving
Het betreft een horecaruimte van circa 400 m², waarvan circa 260 m² gelegen op de begane grond en circa 140 m² gelegen op de eerste verdieping. De ruimte leent zich uitstekend voor groepen, catering en kookworkshops. Tevens is de ruimte ook goed te gebruiken voor het voorbereiden van extern te houden (grote) partijen bij particulieren en bedrijven.

Ligging
Oostvoorne is een dorp gelegen op het eiland Voorne in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het inwonertal bedraagt 8.100. Tot 1 januari 1980 was Oostvoorne een zelfstandige gemeente, bestaande uit de gelijknamige kern en Tinte. Per 1 januari 1980 werd de gemeente samengevoegd met Rockanje tot de nieuwe gemeente Westvoorne.

De gemeente is ook gelegen nabij grote industriegebieden zoals de Maasvlakte, waar veel vraag is naar onder andere catering en het verzorgen van feesten/partijen.

Oostvoorne is van oudsher een geliefde badplaats en pleisterplaats voor de ‘gegoede’ burgerij. De landgoederen laten de weelde van weleer zien. Het Oostvoornse strand heeft zich tot een dynamisch natuurstrand ontwikkeld met slikken en zandplaten die vele vogels aantrekken. Ook de zeehonden hebben hier een plekje gevonden. Het Oostvoornse Meer en de directe omgeving is een waar paradijs voor de actieve watersporter.

Huurinformatie
De vraaghuurprijs bedraagt € 4.000,– exclusief BTW per maand.

De huurprijs is inclusief de volledige bedrijfsinventaris, vaste inrichting/installaties en meubilair. De huurder is verantwoordelijk voor het onderhoud, herstel en vervanging hiervan.

Vraagprijs onroerend goed met de inventaris:
€ 775.000,– kosten koper

Voor meer informatie: Bart Klaasboer

Kenmerken
Opdracht
 
€ 4.000,- per maand
Aangeboden sinds
2022-03-22
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
2001
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
400 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bart Klaasboer
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts