Mijn alerts Direct regelen
Menu

Casco- horecaruimte in Amsterdam Noord

Noord-Holland · Huur · 78m2
Verhuurd

Casco- horecaruimte in Amsterdam Noord

In januari 2022 is er gestart met de bouw van dit nieuwe wooncomplex met commerciële ruimte, genaamd Porters, in Amsterdam Noord. Gelegen in het rauwe en creatieve Amsterdam Buiksloterham-Zuid. Een bijzonder woonconcept bestaande uit 25 urban-appartementen in het vrije huursegment. Bijzonder want dit concept bestaat uit shared living met een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond en een shared garden waarbij de bewoners de ruimte krijgen voor onderlinge gezelligheid, activiteiten en zonnige borrels.

Het object is gelegen aan de Distelweg, de tuin is gelegen aan het autovrije binnen gebied met intieme pleintjes en omgeven door water. De ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam is ideaal, met de auto rij je binnen 15 minuten via de IJtunnel het centrum in. Met de fiets ben je nog sneller, met de veerboot die op 500 meter van het gebouw ligt ben je binnen 10 minuten op station Amsterdam Centraal. Ook in de directe omgeving van het gebouw is er voldoende te doen, een wijk in ontwikkeling waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. In een kleine straal rond het complex is er sport- en ontspanning, een supermarkt en horeca te vinden

Voor de verhuur is beschikbaar circa 77,5 m² v.v.o. commerciële ruimte gelegen op de begane grond, aan de linkerzijde. De ruimte zal casco worden opgeleverd.

De huurprijs bedraagt € 21.000,– exclusief BTW per jaar.

Voor meer informatie
Rick van Ginkel en Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
€ 21.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-07-11
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
78 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts