Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecaruimte met zonnig terras in IVY Kop Klaprozenbuurt Amsterdam Noord

Noord-Holland · Huur · 434m2
Huurprijs € 85.000,- per jaar

Horecaruimte met zonnig terras in IVY Kop Klaprozenbuurt Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord
Noord is hot en dat houdt niet op. De stad stopt niet meer bij het IJ en steeds meer Amsterdammers weten Noord te vinden. Die binding met de stad wordt alleen maar sterker de komende jaren. De Noord-Zuidlijn heeft er voor gezorgd dat je binnen een paar minuten in het centrum van de stad staat. Maar je hoeft tegenwoordig Noord niet eens meer uit voor stadse voorzieningen en levendigheid. Van Overhoeks direct aan het IJ tot aan Buikslotermeer diep in Noord: het bruist en leeft!

Klaprozenbuurt
In de toekomst komen er in de Klaprozenbuurt ruim 2.000 woningen. Voor starters, stellen, gezinnen en ouderen. Het gaat om 40 procent sociale huurwoningen, 40 procent middeldure koopwoningen en huurwoningen en 20 procent woningen voor de vrije sector.
Bij de woongebouwen komt veel groen. Ook komt er een park. In de gebouwen op de begane grond aan de Klaprozenweg komen bedrijven en winkels zodat het een gezellige straat wordt. De Klaprozenbuurt krijgt een basisschool, 2 supermarkten, winkels, kantoren, een bassischool en voorzieningen voor horeca, zorg en welzijn.

IVY
Het door BurtonHamfelt Urban Architecture ontworpen blok IVY bestaat uit 157 woningen en accentueert met zijn prominente plek in een knik van de Klimopweg de entree van de nieuwe Klaprozenbuurt. Het blok bestaat uit vier gebouwen, met een 42 meter hoge toren als hoogteaccent.
Op de begane grond van het 12.500 vierkante meter omvattend blok komt ruimte voor detailhandel, kantoren en een horecagelegenheid.

De horecaruimte
De horecaruimte heeft een oppervlakte van ca. 268 m² op de begane grond en een kelder van ca. 166 m². Een totale oppervlakte van maar liefst ca. 434 m² dus. Voor de deur kan een groot zonnig terras worden geëxploiteerd.

Oplevering indicatief najaar 2024

De huurprijs bedraagt € 85.000,– excl. BTW per jaar.
Voorschot servicekosten n.t.b.

Meer informatie: Bram Stokman
Adhoc horecamakelaars Amsterdam
020-7051525

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 85.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2023-12-21
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
434 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts