Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca-exploitant gezocht voor Cafe Mozaiek te Amsterdam

Noord-Holland · Huur · 350m2

Horeca-exploitant gezocht voor Café Mozaïek te Amsterdam

Podium Mozaïek heeft Adhoc horecamakelaars benaderd om een professionele en creatieve partij te zoeken die deze unieke locatie wil benutten. Het monumentale en karakteristieke pand is bekend om zijn sfeervolle en multifunctionele inrichting en heeft een ruim terras waar de zon in de zomer tot in de late uren aanwezig is. Met weinig andere opvallende horecagelegenheden in de directe omgeving, word je snel het levendige middelpunt van Bos en Lommer.

De culturele programmering in de zalen trekt bezoekers uit de buurt, andere stadsdelen van Amsterdam en zelfs van buiten de stad. De combinatie van programmering en horeca wordt versterkt door een samenwerking die uitblinkt in verrassende arrangementen, flexibiliteit en gastvrijheid.

De horecaruimte van ongeveer 350 m² biedt ruimte voor programmering, maar vooral de theaterzaal en twee studio’s zijn hier goed voor uitgerust. Daarnaast is er een groot terras van maar liefst 200 m² waar in de zomer evenementen kunnen worden georganiseerd. Bij evenementen waarbij catering nodig is, is de horecaondernemer de voorkeursleverancier.

Omdat het theatercafé zowel letterlijk als figuurlijk de plek is voor het ontvangen van het publiek en waar gastvrijheid centraal staat, is de horecapartner van Podium Mozaïek bij uitstek een verbinder en gastheer/gastvrouw.

Podium Mozaïek, gevestigd in Bos en Lommer, is een dynamisch theater dat een breed scala aan verhalen en artiesten presenteert. Het biedt ruimte aan jonge makers en trekt een cultureel divers en jong publiek. Via de uiteenlopende programmering en verhuur ontvangt de locatie jaarlijks ongeveer 60.000 bezoekers. Het motto, “Onverwachte ontmoetingen”, benadrukt de verbinding tussen bezoekers, buurtbewoners en artiesten. Het theater is een belangrijke speler in Amsterdam’s culturele infrastructuur.

Er wordt gezocht naar een ondernemer met in ieder geval de volgende competenties:

– Gastvrij
– Vakkundig
– Creatief en sociaal betrokken
– Passie voor kunst, cultuur en educatie
– Samenwerkend
– Harmoniseert met de culturele agenda

Het café-restaurant biedt plaats aan ongeveer 80 tot 100 gasten binnen en circa 60 gasten op het terras. De ruimte wordt volledig instap klaar opgeleverd met een professionele keuken en keukenuitrusting, en een volledig ingerichte bar.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
Aangeboden sinds
2024-07-02
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
350 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts