Mijn alerts Direct regelen
Menu

Hoekpand aan de Jan van Galenstraat

Amsterdam · Huur · 102m2
Huurprijs € 32.000,- per jaar

Hoekpand aan de Jan van Galenstraat

Deze casco horecaruimte is gelegen op een hoek van de Jan van Galenstraat in de Baarsjes, een buurt in Amsterdam West. Deze wijk staat bekend om haar diversiteit en levendige sfeer. De straat zelf is een belangrijke verkeersader die door het westelijke deel van de stad loopt, en verbindt de Jordaan met de Baarsjes en de Rijksweg A10.

De Baarsjes is een smeltkroes van culturen, wat zich vertaalt in een breed scala aan winkels, cafés, en restaurants. Hier vind je authentieke Turkse bakkerijen naast trendy koffiebars en hippe boetieks. Deze diversiteit maakt de buurt aantrekkelijk voor een breed publiek, van jonge professionals en studenten tot gezinnen en toeristen. Naast de levendige winkelstraten en horecagelegenheden, biedt de buurt ook tal van groene ruimtes. Het nabijgelegen Erasmuspark is een geliefde plek voor ontspanning, sport en recreatie.

Huurinformatie
Het betreft een casco (horeca)ruimte met een oppervlakte van circa 100 m².
De huurprijs bedraagt € 32.000,– exclusief BTW per jaar.
Er wordt een nieuwe huurovereenkomst opgesteld conform art. 7:290 BW – winkelruimte voor een huurperiode van tenminste 5 jaar plus 5 verlengingsjaren. Waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en BTW. Verhuurniveau is casco – en de oplevering in de staat waarin het zich bevindt. Verhuur is altijd onder voorbehoud goedkeuring en gunning verhuurder.

De bestemming aldus ruimtelijkeplannen.nl is horeca van categorie 3 te weten een café (café, bar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven).

Bereikbaarheid
Openbaar Vervoer
Tram: Diverse tramlijnen stoppen vlakbij Jan van Galenstraat 309, waaronder lijn 13 en lijn 7. Deze lijnen verbinden je snel met het centrum van Amsterdam, het Centraal Station en andere belangrijke locaties in de stad.
Bus: Er zijn verschillende buslijnen die langs de Jan van Galenstraat rijden, waardoor de locatie gemakkelijk bereikbaar is vanuit diverse delen van de stad.

Ringweg A10: De Jan van Galenstraat heeft een directe aansluiting op de ringweg A10, de belangrijkste verkeersader rondom Amsterdam. Dit maakt de locatie zeer toegankelijk voor automobilisten en zorgt voor vlotte verbindingen naar andere delen van de stad en omliggende regio’s.

Voor meer informatie:
Mark Roos en Boudewijn van Meesen

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 32.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2023-01-05
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
102 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts