Mijn alerts Direct regelen
Menu

Prijsverlaging

Noord-Holland · Huur · 143m2
Verhuurd

Prijsverlaging
Hoeklocatie Amsterdam Westerpark ter overname.

Zio Zio is een koffiezaak/ lunchroom gevestigd op een hoek aan de Van Hallstraat te Amsterdam Westerpark/ Staatsliedenbuurt.

Er is in thans plaats voor circa 50 personen. De keuken bevindt zich achter in de ruimte. Tevens beschikt Zio Zio over een terras van circa 8 tafels.

De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende de bedrijfsinventaris, huurrechten en goodwill inclusief de handelsnaam, bedraagt
€ 50.000,–.

Er wordt een nieuwe huurovereenkomst aangeboden. Het betreft een ROZ-model 2012 conform art. 7:290 BW. De huurprijs bedraagt van € 32.000,– per jaar exclusief BTW. Deze huurovereenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 + telkens 5 verlengingsjaren. Als zekerheidsstelling wordt er een waarborgsom gevraagd van tenminste 3 maanden huur plus BTW.

Een koop- verkoop van het bedrijf en het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst is altijd onder voorbehoud van het verkrijgen van goedkeuring en gunning door verhuurder van de bedrijfsruimte.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel & Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
€ 32.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-04-01
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
143 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts