Mijn alerts Direct regelen
Menu

IN PRIJS VERLAAGD Fine dining restaurant met groot terras aan

Amsterdam · Huur · 132m2
Huurprijs € 2.180,- per maand

IN PRIJS VERLAAGD Fine dining restaurant met groot terras aan het Alexanderplein

Algemeen
Het betreft een eigentijds fine-dining restaurant, thans bekend als Restaurant Elkaar. Het bedrijf is gevestigd in een oud officiersgebouw aan het Alexanderplein 6 in Amsterdam Oost. Het is gelegen tegenover de oude Muiderpoort, het Tropenmuseum en op steenworpafstand van Artis.

Elkaar heeft thans circa 30 á 35 zitplaatsen binnen maar beschikt over een ruim terras met 40 zitplaatsen. Daarnaast heeft het bedrijf een professioneel ingerichte keuken en een grote opslagruimte in de kelder. De oppervlakte op de begane grond bedraagt 80 m² en in de kelder 52 m² (waarvan 22 m² stahoogte).

Ligging
Restaurant Elkaar is dus gevestigd tussen de oude Muiderpoort en het Tropenmuseum. Dierentuin Artis ligt nabij en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Tramlijn 14 en 19 stoppen voor de deur en buslijn N87 ook.

Vraagprijs en voorwaarden
De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende de bedrijfsinventaris, huurrechten, goodwill en handelsnaam inclusief domeinnaam, website en e-mailadressen bedraagt € 175.000,–.

Personeel
Er zijn personele verplichtingen ter overname.

Bestemming
De ruimte heeft een Horeca categorie 4 bestemming op de eerste bouwlaag (BG). (Bron: ruimtelijkeplannen.nl)

Huurinformatie
De huurprijs voor het onroerend goed bedraagt conform huurovereenkomst thans afgerond € 2.180,00 per maand exclusief BTW.

Verrekening kosten
De doorlopende en vooruitbetaalde kosten, zoals onroerendezaakbelasting, precariorechten e.d. die onlosmakelijk zijn verbonden met het exploiteren van het verkochte bedrijf en die door verkoper vooruitbetaald zijn, zullen naar rato tussen partijen worden verrekend.

Oplevering
De feitelijke oplevering van het bedrijf kan in nader overleg worden vastgesteld.

Kadastrale informatie
Het perceel waarop het bedrijf zich bevindt is kadastraal bekend als Amsterdam O 1961.

Inventaris
De gehele inventaris verkeert in goede staat. De over te nemen inventaris wordt vermeld op een inventarislijst. Vervoermiddelen behoren niet tot de inventaris.

Voorraad
De aanwezige voorraad valt buiten de vraagprijs en dient op de dag van overdracht tegen inkoopprijs te worden overgenomen.

Foto’s terras: het terrasmeubilair (hout en ingedekt met linnen) op de foto’s zijn inmiddels zwart geschilderd maar zijn bedoeld om een beeld te geven van de omvang van het terras.

Voor meer informatie:
Mark Roos en Boudewijn van Meesen

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 2.180,- per maand
Aangeboden sinds
2023-11-08
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
132 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts