Mijn alerts Direct regelen
Menu

Fastfood-locatie in het centrum

Zuid-Holland · Huur · 44m2
Huurprijs € 1.712,- per maand

Fastfood-locatie in het centrum

Na ruim 8 jaar Pomms’ geëxploiteerd te hebben heeft Barbara aan Adhoc horecamakelaars gevraagd haar onderneming te verkopen.

De horecaruimte is gelegen in het centrum van Gouda. Jaarlijks ontvangt Gouda ruim 1 miljoen toeristen. Gouda telt circa 75.000 inwoners en heeft met plaatsen als Waddinxveen, Reeuwijk, Haastrecht, Moordrecht een verzorgingsgebied van totaal circa 150.000 inwoners.

De ruimte is gelegen in het midden van de belangrijkste winkelstraat van Gouda, de Kleiweg/Hoogstraat. Op de hoek met de Nieuwstraat is het pand gesitueerd. Mede door de volledig te openen pui is het pand zeer goed zichtbaar vanaf de winkelstraat. Directe buren zijn de Hema, H&M en Flying Tiger. Verder zijn de bekende winkelketens zoals Rituals, Sting, Blokker, Jack&Jones, Ziengs, etc. in de nabijheid gevestigd. De beroemde Goudse Markt met het gotische stadhuis is op een steenworp afstand gelegen.

Horecaruimte:
Pomms’ heeft een oppervlakte van circa 40m². Deze moderne “frietzaak” kent een hoogwaardige afwerking en heeft kwalitatief goede apparatuur. De huidige formule van Pomms’ kenmerkt zich door het serveren van dagelijks vers gesneden en vers gefrituurde frites. De openslaande pui zorg voor een lage drempel en een snelle service.

De vraagprijs voor het bedrijf bedraagt € 59.000,–

Meer informatie: Rick van Ginkel en Jip Martens
Adhoc horecamakelaars
020-7051525/0182-533355

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 1.712,- per maand
Aangeboden sinds
2024-04-04
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
44 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts