Mijn alerts Direct regelen
Menu

Casco horecaruimte De Flier Amsterdam Zuidoost te huur

Noord-Holland · Huur · 219m2
Verhuurd

Casco horecaruimte: De Flier Amsterdam Zuidoost te huur.

De ruimte maakt onderdeel uit van een nieuw te bouwen woon-/ appartementencomplex in Amsterdam Zuidoost genaamd De Flier Zuidoost. Er worden hier 397 huurwoningen gerealiseerd. Dit in 2001 gebouwde kantoorpand was oorspronkelijk in gebruik door de Amsterdamse Belastingdienst. Het pand is gelegen op de hoek van de drukke Bijlmerdreef en de Flierbosdreef in Amsterdam Zuidoost. Het gebouw wordt van binnenuit volledig gestript en getransformeerd naar woningen en commerciële ruimten op de begane grond. De gevels ondergaan een renovatie en er worden loggia’s toegevoegd.

Het gebouw is gelegen in de ontwikkelgebieden ArenAPoort en Amstel III. Dit gebied zal veranderen van een plek met alleen kantoren en entertainment naar een eveneens levendige stadswijk waar wonen, werken en uitgaan centraal staan. Tot 2030 worden er circa 5.700 nieuwe woningen gebouwd. ArenAPoort is overigens nu al een uniek deel van de stad, dat aan beide kanten van station Amsterdam Bijlmer ArenA ligt. Met grote publiekstrekkers als AFAS Live, de Ziggo Dome, Pathé ArenA en de Johan Cruijff ArenA. Ook staan hier veel kantoren en grootschalige detailhandel zoals Villa ArenA. Daarnaast is er de Amsterdamse Poort, een groot winkelgebied/centrum.

De Flier is gelegen aan de Bijlmerdreef. De verhoogde dreef, voorheen uitsluitend voor snelverkeer, werd geopend in 1968 en verbindt de Foppingadreef nabij station Amsterdam Bijlmer ArenA met de ’s Gravendijkdreef in het Oosten van de Bijlmermeer. Heden word er gewerkt aan: “Start bouw Bijlmerdreef deel 2”. De Bijlmerdreef blijft namelijk een stadsstraat. Dit betekent dat auto’s en bussen er 50 kilometer per uur blijven rijden. Maar er verandert ook veel. Zo komen er bomen, plantenbakken en bankjes. Daarnaast komen er in deze fase betere oversteekmogelijkheden zodat er meer ruimte ontstaat voor voetgangers. Ook word er gebruik gemaakt van regenkratten onder de grond om bij hoosbuien regenwater op te vangen. Zo wordt er rekening met de gevolgen van klimaatverandering.

Oplevering
De unit wordt naar verwachting januari 2023 opgeleverd.

Unit
Het betreft een unit van circa 220 m² BVO. De huurprijs bedraagt € 55.000,– exclusief BTW per jaar.

Voor meer informatie:
Mark Roos en Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
€ 55.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-04-06
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
nieuwbouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
219 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts