Mijn alerts Direct regelen
Menu

Bistro in Stadshart Zaandam ter overname

Noord-Holland · Huur · 99m2
Verkocht

Bistro in Stadshart Zaandam ter overname

Bistro Due Fratelli is gelegen aan het Stadhuisplein 90 in Zaandam en maakt onderdeel uit van het winkelgebied Stadshart Zaandam. Naast het winkelen is er met het stadhuis, het Inntel hotel, Pathé bioscoop, het Zaantheater, Bullekerk, het Czaar Peterhuisje en de Monetroute is er op het gebied van uitgaan en cultuur genoeg te ontdekken.

In en om het stadshart van Zaandam kan je de auto zowel in parkeergarages, op parkeerterreinen als op losse parkeerplekken in diverse straten terecht. Parkeren kan verder in de Parkeergarage de Hermitage, Rozenhof en het Zaantheater of op de Behouden Haven. Daarnaast ligt de Bistro op steenworpafstand van NS station Zaandam. Kenmerkend voor het Stadhuisplein zijn de Zaanse houten huizen met typische gevelarchitectuur: de houten gevels zijn plat en geschilderd in allerlei groentinten, waarbij het architectonische beeld sterk gemaakt wordt door de inzet van witte lijsten, ramen en krullen. Ook het nieuwe stadhuis is gevelarchitectuur in groen en wit.

Due Fratelli heeft een oppervlakte van circa 100 m² begane grond tevens een service balkon voor opslag. Due Fratelli heeft circa 40 zitplaatsen, een uitgifte/koffiebar, een keuken met pizza oven en een professionele afzuiginginstallatie. De bistro beschikt tevens over een terras aan de voorzijde.

Vraagprijs en voorwaarden
De vraagprijs voor het bedrijf omvattende het huurdersbelang in het onroerend goed, de bedrijfsinventaris, huurrechten, goodwill en handelsnaam inclusief domeinnaam, website en e-mailadressen bedraagt € 95.000,–-.

Huurinformatie
De huurprijs bedraagt afgerond thans € 2.885,– per maand exclusief BTW.

Voor meer informatie:
Mark Roos en Boudewijn van Meesen

Kenmerken
Opdracht
 
€ 2.899,- per maand
Aangeboden sinds
2023-12-01
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
99 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts