Mijn alerts Direct regelen
Menu

Unit Floridablok Schalkstad Haarlem beschikbaar

Noord-Holland · Huur · 232m2
Verhuurd

Unit 11 Floridablok Schalkstad Haarlem beschikbaar

Floridablok
In het nieuwgebouwde Floridablok bevinden zich thans supermarkten van Albert Heijn en Aldi en vestigingen van Gall & Gall en Etos. Tevens beschikt het over een openbare parkeergarage met 600 plaatsen, 156 woningen. Er zijn reeds 2 horeca-units opgeleverd aan het burgerconcept Double FF en het all you can eat sushi restaurant Sukiya.

Horecaruimte unit 11
Unit 11 heeft een grootte van 232 m² b.v.o. en beschikt over goede terrasmogelijkheden. De unit wordt casco opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt.

Units 11 heeft goede terrasmogelijkheden.

Oplevering
De oplevering is per direct mogelijk.

Centrum Schalkwijk
Centrum Schalkwijk vernieuwt. Het winkelcentrum Schalkwijk, gebouwd in de jaren 70 van de 20e eeuw, wordt de komende jaren vernieuwd tot een modern en aantrekkelijk stadsdeelcentrum. In een unieke samenwerking tussen de gemeente en vereniging van eigenaren wordt gewerkt aan toevoeging van functies als wonen, werken en uitgaan. Schalkwijk krijgt met deze ontwikkelingen een levendig multifunctioneel stadshart.

Directe omgeving
In de directe omgeving bevindt zich Kinepolis Haarlem een bioscoop met 6 zalen en in totaal 937 stoelen. Daarnaast is McDonalds’s gevestigd. Voor de totale invulling van het winkelcentrum Schalkwijk verwijzen wij u graag door naar onderstaande link:

Ontdekken


Hier leest u onder andere het actuele nieuws, en kunt u via het kopje ‘Ondernemers’ zien welke bedrijven zijn gevestigd in de omgeving.

Huurprijzen en overige voorwaarden
De huurprijs voor deze unit bedraagt € 60.000,– exclusief BTW per jaar.
Als zekerheidsstelling wordt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur + servicekosten te vermeerderen met BTW verlangd.

Voor meer informatie: Bram Stokman & Rick van Ginkel
Referentie: 20045

Kenmerken
Opdracht
 
€ 60.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2020-11-18
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
2021
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
232 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts