Mijn alerts Direct regelen
Menu

Baronie Haven in Alphen aan den Rijn de ideale plek

Zuid-Holland · Huur · 520m2
Huurprijs € 105.000,- per jaar

Baronie Haven in Alphen aan den Rijn: dé ideale plek voor uw horecagelegenheid!

Baronie Haven, gelegen in het bruisende Rijnhavengebied, groeit uit tot het middelpunt van de stad. Met een divers aanbod aan woningen, winkels, kantoren en recreatiemogelijkheden, trekt deze ontwikkeling in de komende jaren veel bezoekers.

In het hart van Baronie Haven bevindt zich Winkelcentrum De Baronie, een geliefde plek voor inwoners en bezoekers. Ook biedt de voormalige chocoladefabriek De Baronie ruimte aan kantoren en een fitnesscentrum.

Door de gunstige centrale ligging en goede bereikbaarheid via snelwegen en het nabijgelegen NS-station, is Alphen aan den Rijn de ideale uitvalsbasis.

Met het winkelcentrum op steenworp afstand en uitzicht op een gezellige haven is Baronie Haven de ideale plek om je als horecaondernemer te vestigen. De beschikbare horecaruimte in Baronie Haven biedt een oppervlakte van ca. 520 m² BVO en een zeer ruim terras van ca. 475 m² aan het water. De hoge verdiepingshoogte van ca. 3,3 meter zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Deze prachtige ruimte zal naar verwachting in het 3e / 4e kwartaal van 2024 beschikbaar zijn voor huurders. De huurprijs bedraagt € 105.000,- per jaar, exclusief omzetbelasting.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel & Bram Stokman

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 105.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2023-09-04
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
520 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts