Mijn alerts Direct regelen
Menu

Veelzijdige turn-key horecaruimte in Rotterdam Centrum

Zuid-Holland · Huur · 180m2
Huurprijs € 41.000,- per jaar

Veelzijdige turn-key horecaruimte in Rotterdam Centrum

Schiekade 135 ligt net ten noorden van Rotterdam Centraal Station. Dit gebied combineert wonen, werken, studeren en overnachten en is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld door de gunstige ligging in het centrum en nabij het station.

Diverse hotels bevinden zich rondom het object, zoals Hotel Rotterdam. Ook bij het Hofplein, op nog geen 150 meter afstand, zijn het Hilton Rotterdam, Holiday Inn Express en Grand Hotel Central gevestigd.

De locatie is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto, er is parkeermogelijkheid voor de deur in de gehele straat, en op 100 meter afstand ligt een parkeerterrein bij de Molenwaterweg.

Deze veelzijdige turn-key horecaruimte is omringd door bewoners en woningen van diverse soorten. Van jong tot oud, en van nieuwbouw tot historische panden. De veelzijdigheid van de locatie trekt een breed publiek aan, dat allemaal graag een horecagelegenheid op deze plek ziet terugkeren.

De ruimte:
De ruimte beschikt over een hoofdentree, waarna je direct in het open eetgedeelte komt, met ruimte voor ongeveer 60 à 70 gasten. Aan de rechterzijde bevindt zich een dubbele toiletgroep. Vanuit het eetgedeelte zijn de bar, de achteringang/leveranciersingang, en een inloopkeuken met ruime voorzieningen, zoals een professionele afzuiginstallatie en aansluitpunten voor afvoer en water, bereikbaar.

Infrastructuur en bereikbaarheid:
De afgelopen jaren is de buurt flink opgeknapt, wat de leefbaarheid heeft verbeterd. Door de ligging dichtbij het centrum is het een aantrekkelijke plek voor mensen die in de stad werken en wonen.
Langs de Schiekade rijden tramlijnen 23 en 25, en er zijn diverse buslijnen die in de buurt stoppen, zoals lijnen 32, 38, 40, 44, en 174, met haltes op slechts enkele minuten loopafstand van het pand.
Daarnaast is de Schiekade een belangrijke toegangsweg voor verkeer richting het Hofplein en de Coolsingel. Binnen drie minuten ben je op de A20 richting omliggende steden en dorpen.

Kortom, de ruimte beschikt over:
– Professionele afzuiginstallatie
– Dubbele toiletgroep
– Ruime pui
– Leveranciersingang

Voorwaarden:
– Huurprijs voor de hele unit: € 41.000,– per jaar exclusief BTW
– Huurtermijn: 10+5 jaar conform ROZ model winkelruimte (2022)
– Borg: minimaal 3 maanden huurverplichting
– Oppervlakte object: circa 180 m² begane grond
– Aanvaarding: in overleg

Voor meer informatie:
Daan Janssen

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 41.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2024-09-19
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
180 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts