Mijn alerts Direct regelen
Menu

Topbedrijf- en locatie in het bruisende winkelhart van Leiden

Zuid-Holland · Huur · 179m2
Huurprijs € 2.212,- per maand

Topbedrijf- en locatie in het bruisende winkelhart van Leiden.

Wie kent het niet in Leiden, Soups& Salads, al jaar en dag zeer populair onder Leidenaren, dagjesmensen, toeristen en studenten.

Soups&Salads verkoopt diverse soepen, salades, Poké bowls, oats, smoothies en verse belegde broodjes. Er wordt gewerkt in een open keuken waar u kunt zien dat al de producten met eerlijke en verse ingrediënten worden bereid. Bij Soups&Salads kunt u de soepen proeven, voordat u beslist welke soep u het lekkerst vindt. Loop gerust binnen om met ons kennis te maken en onze heerlijke producten te proeven. Ook kunt u de de heerlijke maaltijden van Soups & Salads bij thuis laten bezorgen via de eigen mobiele app. Het bedrijf heeft een enorme vaste klantenkring en is gelegen op een toplocatie in het centrum van Leiden.

De huidige eigenaren zijn in 2014 gestart met deze exploitatie en hebben in de loop der jaren er een zeer succesvolle onderneming van gemaakt. In verband met andere plannen hebben zij besloten om de onderneming te koop te zetten en opzoek te gaan naar een geschikte opvolger, de onderneming bestaat dus al 10 jaar Soups & Salads is in 2020 uitgeroepen tot beste healthy restaurant van Nederland en staat elk jaar in de top 3 beste healthy restaurants in Leiden.

Website:
https://soupsandsalads.foodticket.nl/foodticket/cgi/bestel.cgi

Indeling
Begane grond:
Werkcounter en keuken
Eerste verdieping
Opslagdoeleinden
Tweede en derde verdieping;
Appartement
2 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en dakterras

Ligging
De Lange Mare is een straat in het centrum van Leiden, Nederland. Het loopt door een historisch deel van de stad, het bedrijf bevindt zich nabij de Marekerk, Hartebrugkerk en de Burcht. De populaire warenmarkt vindt plaats op woensdag en zaterdag.

De straat is omgeven door karakteristieke oude gebouwen en biedt een mix van woningen, winkels en horeca. De Lange Mare ligt op loopafstand van bezienswaardigheden zoals de Pieterskerk en de Universiteit Leiden, en is een belangrijke straat voor voetgangers en fietsers en toeristen in de binnenstad. Door de nabijheid van grachten en het levendige stadsleven draagt de Lange Mare bij aan de historische en gezellige sfeer van Leiden.

Leiden
Leiden is een prachtige stad , die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, mooie grachten, en levendige culturele scene zoals:

Universiteit van Leiden: Leiden is de thuisbasis van de oudste universiteit van Nederland, opgericht in 1575. De universiteit heeft een rijke academische traditie en heeft vele invloedrijke geleerden voortgebracht.

Bruisende binnenstad: De binnenstad van Leiden is een lust voor het oog, met prachtige grachten, pittoreske bruggen en goed bewaarde monumenten uit verschillende tijdperken. Het is heerlijk om door de smalle straatjes te wandelen en de historische architectuur te bewonderen.

Musea: Leiden herbergt een aantal uitstekende musea, waaronder het Rijksmuseum van Oudheden, waar je archeologische schatten kunt ontdekken, en het Museum Volkenkunde, dat culturele artefacten van over de hele wereld tentoonstelt.

Cultuur en evenementen: De stad heeft een levendige culturele scene met theaters, muziekpodia en jaarlijkse evenementen zoals Leiden International Film Festival en Leiden Culinair, waar je kunt genieten van kunst, muziek, film en culinaire hoogstandjes.

Bekende inwoners: Leiden heeft een band met enkele beroemde historische figuren, zoals de schilder Rembrandt van Rijn, die in Leiden werd geboren, en de wetenschapper Albert Einstein, die kort aan de Universiteit van Leiden heeft gestudeerd.

Leiden is een stad vol karakter en biedt een mix van historie, cultuur en moderne voorzieningen. Het is een heerlijke bestemming om te verkennen en te genieten van de unieke sfeer die deze stad te bieden heeft.

De vraagprijs voor het bedrijf is op aanvraag.
De huurprijs voor het onroerend goed bedraagt op dit moment € 2.212,– per maand exclusief BTW.

Het bedrijf exploiteert onder een detailhandelsbestemming, het pand heeft geen horecabestemming.

Voor meer informatie
Bart Klaasboer

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 2.212,- per maand
Aangeboden sinds
2024-09-30
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
179 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
3
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts