Mijn alerts Direct regelen
Menu

Charmant restaurant met terras in de Planciusbuurt

Noord-Holland · Huur · 100m2

Charmant restaurant met terras in de Planciusbuurt

Restaurant Apostrof, gelegen op de hoek van de Planciusstraat en Eerste Breeuwerstraat, staat bekend om klassieke menu’s en een traditionele restaurantsfeer. Het beschikt over een mooi in de zon gelegen terras.

Het restaurant bevindt zich in een levendige buurt met veel woningen en een diverse demografie, waardoor het een breed publiek aantrekt. De Planciusbuurt is een buurt in het centrum van Amsterdam. De buurt ligt in de Gouden Reael, ten westen en ten noorden van het Haarlemmerplein, en wordt begrensd door de Singelgracht, het Westerkanaal, de Korte Zoutkeetsgracht, de Planciusstraat en de Korte Marnixstraat. De Westelijke Eilanden liggen vlakbij de populaire Haarlemmerbuurt en Jordaan, die bekend staan om hun charmante straatjes en variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Nabijgelegen hotspots zoals het Westerpark, de Haarlemmerdijk, Het IJ, het Anne Frank Huis en de Westergasfabriek zorgen voor een continue stroom van zowel lokale bewoners als toeristen.

De buurt trekt een mix van toeristen, jonge professionals en gezinnen, wat een goede balans creëert voor restaurants. Toeristen bezoeken vaak de historische bezienswaardigheden, terwijl jonge professionals en gezinnen uit de buurt op zoek zijn naar een plek om te ontspannen of te genieten.

Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 100 m² (zie plattegrond). Bij binnenkomst komt men direct in het restaurantgedeelte, waar een deel van de tafels aan het raam en in het midden van de ruimte is geplaatst. In totaal zijn er momenteel ongeveer 40 zitplaatsen, maar door de ruime opstelling kan dit eenvoudig worden uitgebreid naar 50 á 55 zitplaatsen.

De ruimte beschikt ook over een professioneel ingerichte keuken, inclusief een aparte spoelkeuken. Het terras buiten biedt plaats aan circa 20 personen.

De ruimte heeft de bestemming Centrum 3 – met specifieke aanduiding Horeca – categorie 3 – bestemming op de eerste bouwlaag (BG). (Bron: ruimtelijkeplannen.nl)

Verrekening kosten
De doorlopende en vooruitbetaalde kosten, zoals onroerendezaakbelasting, precariorechten e.d. die onlosmakelijk zijn verbonden met het exploiteren van het verkochte bedrijf en die door verkoper vooruitbetaald zijn, zullen naar rato tussen partijen worden verrekend.

Oplevering
De feitelijke oplevering van het bedrijf kan in nader overleg worden vastgesteld.

Voorraad
De aanwezige voorraad valt buiten de vraagprijs en dient op de dag van overdracht tegen inkoopprijs te worden overgenomen.

De huurprijs bedraagt:
€ 1.671,09 per maand exclusief BTW

De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende de bedrijfsinventaris, vaste inrichting, huurrechten en goodwill bedraagt:
€ 95.000,–

Voor meer informatie:
Mark Roos of Daan Janssen
020 705 1525

Kenmerken
Opdracht
 
€ 1.671,- per maand
Aangeboden sinds
2024-09-04
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
100 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts