Mijn alerts Direct regelen
Menu

Prominente hoeklocatie aan de drukke St Jorisstraat in Venlo

Limburg · Huur · 450m2
Huurprijs € 93.000,- per jaar

Prominente hoeklocatie aan de drukke St. Jorisstraat 39 in Venlo.

Namens de vastgoedeigenaar zijn wij opzoek naar een invulling voor deze prominente horecaruimte aan de St. Jorisstraat 39 Venlo.

Ligging
De St. Jorisstraat is een straat in het centrum van Venlo, gelegen in de historische binnenstad. Het is een karakteristieke straat met een mix van oude en nieuwe gebouwen, die een indruk geeft van de historische sfeer van de stad. De straat is vernoemd naar Sint Joris (of Sint George), een populaire heilige in de middeleeuwen. De St. Jorisstraat ligt in de nabijheid van winkels, cafés en andere voorzieningen, waardoor het een levendige plek is in Venlo. Het is een onderdeel van het netwerk van straten die het centrum van de stad met elkaar verbinden.

Venlo
Venlo is een stad in de provincie Limburg in het zuiden van Nederland, gelegen aan de rivier de Maas, dicht bij de grens met Duitsland. Het is een historische handelsstad met een charmant oud stadscentrum, waarin je middeleeuwse gebouwen, sfeervolle pleinen en gezellige winkelstraten vindt. Venlo staat ook bekend om zijn jaarlijkse evenementen zoals het Zomerparkfeest en de Venlose vastelaovend (carnaval). De stad is een belangrijk logistiek knooppunt vanwege de gunstige ligging en heeft een levendige economie, mede dankzij de aanwezigheid van diverse distributiecentra en industriële bedrijven. Venlo telde in 2023 ongeveer 103.000 inwoners.

Toerisme
Venlo trekt veel toeristen, zowel uit Nederland als uit het buitenland, vooral uit Duitsland vanwege de nabijheid van de grens. Toeristen komen naar Venlo voor de historische binnenstad, de winkels, en de wekelijkse markten. Ook trekt Venlo bezoekers door evenementen zoals het Zomerparkfeest en de carnaval.

Daarnaast zijn er in de omgeving van Venlo diverse natuurgebieden zoals de Maasduinen en het Nationaal Park De Groote Peel, die aantrekkelijk zijn voor wandelaars en natuurliefhebbers. De stad heeft ook culturele bezienswaardigheden zoals het Limburgs Museum en Kasteeltuinen Arcen. Door deze mix van cultuur, natuur en evenementen blijft Venlo een populaire bestemming voor toeristen.

De oppervlakte van deze ruimte bedraagt ongeveer 450 m² verdeeld over de begane grond + eerste verdieping. De ruimte is gedeeltelijk ingericht en beschikt over terrasmogelijkheden aan de voorzijde van het pand.

De huurprijs bedraagt € 93.000,– per jaar exclusief BTW.

Voor meer informatie
Bart Klaasboer

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 93.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2024-09-12
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
450 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts