Mijn alerts Direct regelen
Menu

Zzp’ers vinden Ikea beste vergaderplek

Nieuwsitem

Zzpers die geen eigen kantoor hebben en veel onderweg zijn, vinden de restaurants van Ikea de beste vergader-, werk- en ontmoetingsplek. Dat blijkt uit een enquête onder de leden van ZZP Netwerk Nederland. De locaties van de meubelketen zijn goed bereikbaar, de koffie is lekker en de prijzen zijn laag, zo vinden de ondervraagden. Ook is de wifi er snel. Een minpuntje is dat er nauwelijks stopcontacten te vinden zijn.

In de Ikea-vestigingen in Haarlem, Amsterdam, Heerlen en Delft worden inmiddels een keer per maand zzp-ontbijtsessies georganiseerd. Ook McDonalds, BurgerKing, La Place en AC Restaurants zijn onderzocht. Zzp’ers vinden LaPlace te duur. McDonald’s is op veel locaties te vinden, maar heeft niet altijd even snel internet en is ook niet altijd schoon. Ook BurgerKing en AC Restaurants scoren minder goed dan Ikea.

Uit het onderzoek blijkt dat veel zzp’ers, die geen vaste externe werkplek hebben, regelmatig op deze locaties hun opdrachten uitwerken. “Je hebt immers toch wat reuring om je heen; dat is altijd beter dan alleen maar ‘alleen’ thuis zitten”, denkt Jerry Helmers, voorzitter van ZZP Netwerk Nederland.

http://www.nuzakelijk.nl/zzp/3807480/zzpers-vinden-ikea-beste-vergaderplek.html

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts