Mijn alerts Direct regelen
Menu

Vraag naar Dordtse hotels Koningsdag stijgt 204 procent

Nieuwsitem

In de weken voorafgaand aan Koningsdag, maandag 27 april, stijgt de vraag naar hotelovernachtingen in Dordrecht gigantisch. In de stad die Koning Willem-Alexander dit jaar op Koningsdag met zijn familie bezoekt, is er liefst 204 procent meer vraag naar kamers ten opzichte van vorig jaar.

Op Koningsdag staat dit jaar Dordrecht. De Koninklijke Familie bezoekt op maandag 27 april de stad en het lijkt erop dat vele Nederlanders dit feest van dichtbij willen meemaken, blijkt uit zoekcijfers van hotel boekingswebsite Hotels.com. De Nederlandse vraag naar Dordtse hotelkamers van 26 op 27 april steeg met maar liefst 204% ten opzichte van vorig jaar.

Amsterdam populairst
Hoewel er meer interesse is in Dordtse hotels, wint de Zuid-Hollandse stad het niet van Amsterdam. De hoofdstad blijft het populairst om de verjaardag van de koning te vieren. Dordrecht eindigt uiteindelijk op plek 5, vlak na de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Bron: Misset Horeca

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts