Mijn alerts Direct regelen
Menu

Verbouwing WTC The Hague gestart

Nieuwsitem

Het plan omvat verschillende onderdelen, waaronder het centraliseren van alle voorzieningen binnen het WTC, het toevoegen van nieuwe voorzieningen zoals een AH-to-Go, een trendy bar/restaurant ‘Mondano’ van Vermaat, een vernieuwde sportvoorziening van Njoy met wellness, grote NH-conferencezalen, een facility point en een gebedsruimte. Met deze vernieuwingen wil WTC The Hague haar serviceniveau verhogen en zich verder ontwikkelen als dé zakelijke ontmoetingsplek voor regio Haaglanden. Door de aanpassingen biedt het complex volgens de eigenaar straks een ideale mix van kantoren, horeca, hotel en dagelijkse voorzieningen.

Het bouwteam, bestaande uit ontwikkelaar Sens real estate en aannemer Bakels & Ouwerkerk, is na een uitgebreide voorbereidingsperiode midden augustus gestart met de eerste verbouwingswerkzaamheden. Begin 2016 wordt de oplevering van het vernieuwde WTC The Hague verwacht. Vanaf dat moment komt de huidige hoofdentree aan het Prinses Margrietplantsoen te vervallen en is er één hoofdentree. Dit biedt veel voordelen qua bereikbaarheid van de kantoren, alle faciliteiten en voorzieningen.

Gedurende en na de verbouwing blijven de horecavoorzieningen Shuku en Coffeecompany (die al in het WTC zijn gevestigd) geopend. Coffeecompany verhuist naar de voorzijde van het gebouw, waar binnenkort ook de AH-to-Go te vinden zal zijn. Verder opent aankomend jaar bar/restaurant Mondano.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts