Mijn alerts Direct regelen
Menu

Vacature afstudeerstage

Nieuwsitem

Ben je op zoek naar een stageplaats binnen de horecamakelaardij? Dan heeft Adhoc horecamakelaars uitstekende mogelijkheden!

Adhoc biedt jou de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren makelaars stage-ervaring op te doen en daarnaast ook je afstudeeropdracht uit te voeren. Het is dé manier om praktijkervaring op te doen en Adhoc goed te leren kennen.

Meeloopstage makelaardij – een dynamische keuze
Je draait direct mee in de praktijk en vergezelt de makelaar bij aankoop- en verkoopbesprekingen, bezichtigingen en taxaties. Het gaat daarbij veelal om interessante projecten in de grotere steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam maar ook in andere plaatsen in de Randstad (en ook daarbuiten) is Adhoc actief.

Adhoc werkt veel met horecaketens, horecaondernemers, vastgoedmaatschappijen en verhuurders. Kijk eens op de homepage www.adhoc-hm.nl. Onderaan deze pagina zie je een keur aan bekende partijen waarmee wij werken.

Meelopen met de makelaars (Bram Stokman en Henk Sluiter, allebei afgestudeerd aan Stenden Hogere Hotelschool) is een veelzijdige functie:
Je zorgt voor een goede verslaglegging/vastlegging van de gemaakte afspraken en/of de geconstateerde feiten. Je maakt verkoopbrochures en in een later stadium zul je delen van taxaties/adviezen produceren. Op termijn zul je zelfstandig bezichtigingen uitvoeren. Voor een aantal horecaketens ga je actief locaties scouten. Tevens verzorg je mailings en een deel van de correspondentie. De makelaar en de stagiair hebben de beschikking over een secretaresse.

Het werkgebied zal voornamelijk de Randstad betreffen waarbij een bezoek elders in het land eveneens voorkomt.

Afstudeeropdracht
Tijdens je stage werk je werk je 3 tot 4 dagen mee in de praktijk en werk je 1 of 2 dagen zelfstandig aan je afstudeeropdracht. Je bepaalt zelf, in overleg met je begeleider, het onderwerp. Vanuit de praktijk krijg je een vaste begeleider toegewezen die je ondersteunt tijdens de afstudeerperiode.

Voorbeelden afstudeeropdrachten
Om je een idee te geven van wat voor type afstudeeropdrachten je bij Adhoc zou kunnen uitvoeren hebben we een aantal voorbeelden van afstudeeropdrachten voor je op een rij gezet:
– Het ontwikkelen van een DCF-methode ten behoeve van taxaties
– Alternatieve financieringsvormen/crowdfunding
– Hoe kan Adhoc horecamakelaars als deskundige van invloed zijn in de ontwikkeling van horeca in
stadshartlocaties/ winkelcentra?
– De inpassing van leisure in projectontwikkeling: een kans?
– Ketenvorming in de horeca

Stagevergoeding
Voor een meeloopstage ontvang je maandelijks een vergoeding van Adhoc van € 500,– Daarnaast is er de mogelijkheid een reiskosten- of huisvestingsvergoeding van € 150,– per maand te ontvangen.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Henk Sluiter (henk@adhoc-hm.nl). Wij zien je reactie graag tegemoet!

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts