Mijn alerts Direct regelen
Menu

Turkse bakkersketen Simit Sarayi opent distributiecentrum

Nieuwsitem

Turkse bakkersketen Simit Sarayi opent distributiecentrum

De Turkse bakkersketen Simit Sarayi opent dit najaar in de RAC Hallen in Laakhaven een productie- en distributiecentrum voor de gehele Benelux. Adhoc horecamakelaars verzorgde namens de eigenaar De Gemeente Den Haag de verhuur.

.

In het distributiecentrum gaan tientallen mensen aan de slag. Ook komen er stage- en opleidingsplaatsen voor jongeren. Simit Sarayi is een Turkse franchiseketen met ruim 300 vestigingen in Turkije en Europa, waar broodjes, bagels en patisserie worden verkocht. De eerste Nederlandse vestiging opende 3 jaar geleden haar deuren aan de Gedempte Gracht. Inmiddels zijn er 7 Simit Sarayi zaken in Nederland, over 2 jaar moeten dat er 50 zijn in de gehele Benelux.

Ingevlogen uit Turkije
De broodjes en gebakjes worden diepgevroren ingevlogen uit Turkije, waarna ze op de plaats van bestemming worden afgebakken. Nu gaat dat dus vanaf het najaar op één centrale plek gebeuren. Simit Sarayi neemt een deel van de RAC Hallen in gebruik, het andere deel blijft beschikbaar voor evenementen. Wethouder Kool begeleidt deze week in samenwerking met het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering een handelsmissie in Turkije met als doel de handelscontacten te intensiveren.

http://www.propertynl.com/index-newsletter/bakkersketen-huurt-rac-hallen-den-haag/?pid=1

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts