Mijn alerts Direct regelen
Menu

Studentenvereniging, Stenden University/Hoge Hotelschool en Adhoc horecamakelaars een sterke combinatie

De vijver waar wij al jaren in vissen om talent aan te trekken zijn hotelscholen, en dan met name de Hotelschool Leeuwarden.

Wij bieden al tientallen jaren een stageplaats van 10 maanden voor studenten van de Hotelschool. Dat is goed voor de Hotelschool omdat ze daarmee een breder aanbod kunnen bieden qua stageplaatsen, leuk voor de student die geen operationele horecastage wil doen of een buitenlands avontuur wil aangaan, maar niet in de laatste plaats een mooie kans voor ons bedrijf. Wij vinden het leuk om studenten met ons vak in aanraking te laten komen. Door de lange stage investeren wij de eerste maanden veel in de student, maar kan de student na een aantal maanden ook echt iets opleveren voor ons bedrijf. De stagiair wordt namelijk binnen de 10 maanden steeds zelfstandiger en kan daarmee taken uit handen van de makelaar of taxateur nemen. Als we na 10 maanden het gevoel hebben dat we een talent aan boord hebben en de stagiair heeft interesse om te blijven, dan komt het dikwijls voor dat een baan wordt aangeboden.
De 4 mensen op de foto hebben allen de Hoge Hotelschool gedaan, zijn lid geweest van de vereniging maar zijn “toevallig” ook nog lid van hetzelfde dispuut.
Makelaars en taxateurs die zich goed ontwikkelen en lang blijven schoppen het ook tot partner, zo zijn Henk, Bram en Mark partner in het bedrijf.

Verder werkt Bart Klaasboer ook bij ons en hebben o.a. Niels Arts, Marijn Overman, Tjalling Boswijk, Friso Janmaat, Gijs Oude Egbrink, Lisan Baljeu, Brian Poppe, Robbert Beens, Nick Tombokan, Quintus Linthorst stage bij ons gelopen. Rick van Ginkel loopt momenteel zijn stage bij ons.
Frank Merk heeft Hotelschool Den Haag gedaan.

Wij blijven op zoek naar talent en we staan altijd open voor stagiairs van de Hotelschool waar we bijna allemaal zijn begonnen.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts