Mijn alerts Direct regelen
Menu

Shabu Shabu huurt in Alexandrium Megastores

Nieuwsitem

Shabu Shabu huurt in Alexandrium Megastores

Shabu Shabu Megastore heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend voor 1256 m² horecaruimte in Alexandrium Megastores op de Watermanweg 309 in Rotterdam.

Shabu Shabu Megastore zal hier een nieuw filiaal van zijn sushirestaurants exploiteren. De opening zal naar verwachting in de tweede helft van 2015 plaatsvinden. Verhuurder van de horecaruimte is CBRE Global Investors.

Alexandrium Megastores is een winkelboulevard met zestien grote filialen van bekende winkelketens en is samen met Alexander Shopping Center en de Woonmall onderdeel van het winkelgebied Alexandrium. Het Alexandrium Megastores is een belegging van het CBRE Dutch retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Vastgoedadviseur CBRE begeleidde CBRE Global Investors bij de verhuur. Adhoc horecamakelaars trad op voor huurder Shabu Shabu Megastore. http://www.shabushabu.nl

shabu shabu logo

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts