Mijn alerts Direct regelen
Menu

Shabu Group huurt horecaruimte in The Bank

Nieuwsitem

Shabu Group huurt horecaruimte in The Bank

Kroonenberg Groep heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Shabu Group voor 1300 m² winkel/horecaruimte in The Bank aan het Rembrandtplein te Amsterdam, waar voorheen de Ajax Experience gevestigd was.

Shabu Group heeft op dit moment 12 restaurants in Nederland in de grote en middelgrote steden. In de gehuurde ruimte aan het Rembrandtplein zal Shabu Group drie concepten exploiteren: Shabu Shabu, Shabu To Go en Hummbar. Shabu Shabu is een restaurant met verse sushi en andere typisch Japanse gerechten. Shabu To Go is een afhaal- en bezorgservice voor sushi. Hummbar, lobster&burger restaurant richt zich volledig op verse kreeft en hamburgers. De komende periode zal de huurder gebruiken om de winkels te verbouwen. Naar verwachting zullen de deuren in december 2014 open gaan. Naast Shabu Group zijn Marqt, Starbucks, Wagamama, George Deli USA en Vapiano in de plint van The Bank gevestigd.

Eigenaar Kroonenberg Groep werd geadviseerd door KroesePaternotte. Shabu Group werd bijgestaan door Adhoc horecamakelaars.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts