Mijn alerts Direct regelen
Menu

Ruimte in het complex Hof van Noortwijck te Noordwijk-Binnen verhuurd

Nieuwsitem

Ruimte in het complex Hof van Noortwijck te Noordwijk-Binnen verhuurd

Midden in de oude dorpskern tegenover het gemeentehuis, op een van de mooiste plekjes in Noordwijk-Binnen, heeft Brookland een bijzonder en grootschalig nieuwbouwproject gerealiseerd: “Hof van Noortwijck”. Het project bestaat uit een winkelgebied van ruim 6.600 m² en circa 67 luxueuze koopappartementen, waarvan er reeds vele zijn verkocht. Een ruimte van 250 m² gelegen op de begane grond in het complex Hof van Noortwijck is verhuurd aan De Beweegschool. De Beweegschool is een interactief “fitnesscentrum”; een uniek concept in de Duin- en Bollenstreek. De beleving tijdens het bewegen speelt een grote rol, hiervoor worden de beelden groot geprojecteerd. Op deze manier letten mensen niet meer op de tijd maar komen ongemerkt wel aan de nodige beweging. Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij de verhuur.

In het complex is nog 392 m² horecaruimte te huur. Voor meer informatie over de beschikbare ruimte kunt u contact opnemen met Bram Stokman van Adhoc horecamakelaars.

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts