Mijn alerts Direct regelen
Menu

Rotterdams horecakoppel Ron van Beek en Ank van der Waal verkoopt lunchroom Cappucino

Nieuwsitem

Rotterdams horecakoppel Ron van Beek en Ank van der Waal verkoopt lunchroom Cappucino

Na 11 jaar en ontelbare prijswinnende kopjes koffie heeft horecakoppel Ron van Beek en Ank van der Waal lunchroom Cappucino Rotterdam verkocht. Het stel gaat zich volledig richten op hun restaurant Antichic in Rotterdam. Lunchroom Cappucino wordt vanaf 7 juli geëxploiteerd door de nieuwe eigenaar Haipeng Dong.

Door de verkoop hebben Ron en Ank de handen vrij om hun in het centrum van Rotterdam gelegen restaurant Antichic verder uit te bouwen. Ank van der Waal: ”Na lange tijd twee zaken gerund te hebben gaan we ons nu concentreren op Antichic, dat we nog meer onderscheidend willen maken dan het nu al is. Zo gaan we naast ons succesvolle menuconcept ook workshops, wijnproeverijen en thema-diners opzetten. Daarnaast krijgt Ron een eigen videokanaal, dat volledig gewijd is aan zijn passie voor wijn en spijs. Hiervoor gaan we samenwerken met Niels en Danielle Stolk van Stolk AV. Ron laat hierin op zijn unieke Rotterdamsche manier zien hoe hij aan zijn passie voor wijn en spijs komt, waarbij ‘storytelling’ en ‘Rotterdam’ de keywords zijn. We verheugen ons op onze nieuwe toekomst en wensen Haipeng veel succes bij het voortzetten van Cappucino”, aldus Ank van der Waal.

Over restaurant Antichic
Restaurant Antichic is het meest eigenzinnige restaurant in Rotterdam. Dat vertaalt zich in de excentrieke inrichting, smaakvolle gerechten van meest duurzame en biologische producten, spraakmakende wijn-spijscombinaties, de Rotterdamsche sfeer en de eigen(zinnige) gastbenadering van Ank van der Waal, Ron van Beek en hun medewerkers.

Adres: Soetensteeg 1, 3011 GR Rotterdam

Henk Sluiter van Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij deze transactie.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts