Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant WOODSTONE Pizza and Wine opent derde vestiging in Citymall Almere

Nieuwsitem

Restaurant WOODSTONE Pizza and Wine opent derde vestiging in Citymall Almere

Op 16 januari hebben, na bemiddeling door Adhoc horecamakelaars, WOODSTONE Pizza and Wine en Unibail-Rodamco een contract getekend voor de nieuw te openen vestiging in Citymall Almere. Dit is de 3e locatie van deze jonge, en populaire restaurantketen. De vestiging wordt medio maart geopend op het Belfort 13, het plein met horecagelegenheden in het winkelcentrum.

Allard Steenbeek, Shopping Centre Manager Citymall Almere. “Het winkelende publiek in Citymall Almere heeft met de komst van WOODSTONE Pizza and Wine een extra plek om even te ontspannen. Zij kunnen er 7 dagen terecht voor zowel lunch als diner’. En bezoekers van het theater of de bioscoop kunnen hier eerst gezellig wat eten en drinken. De locatie op het Belfort, het plein met horecagelegenheden, onderstreept de functie van Citymall Almere als perfecte plek voor een avondje uit”.

WOODSTONE Pizza and Wine
WOODSTONE combineert het mooiste van Italië met Nederlandse lef. In het restaurant worden pizza’s geserveerd die met verse ingrediënten worden bereid. Deze worden ter plekke gebakken in een grote oranje steenoven die vanuit de open keuken het hart van de zaak vormt. Op het menu staan behalve pizza’s ook salades, broodjes, pasta’s, heerlijke desserts, en diverse wijnen. Dit alles wordt geserveerd in een modern interieur dat de naam eer aan doet. Het gebruik van materialen als steen en hout geven de restaurants een eigentijdse en warme uitstraling. De gebroeders Vos, eigenaren van WOODSTONE Pizza and Wine “De keuze voor Citymall Almere was voor ons snel gemaakt. WOODSTONE staat voor casual dining: lekker eten in een toegankelijke maar stijlvol vormgegeven omgeving. Op het mooie, en centraal gelegen Belfort, hier in Citymall Almere komen deze kenmerken perfect samen. De vestiging van WOODSTONE Pizza and Wine, met een oppervlakte van 551 m2 opent medio maart haar deuren op Belfort 13 in Citymall Almere. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een voorproefje via www.woodstonepizza.nl .

Citymall Almere
Citymall Almere is eigendom van Unibail-Rodamco, Europa ’s grootste eigenaar van winkelvastgoed. Unibail-Rodamco voert een actief beleid om haar winkelaanbod te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen om de veranderende behoefte van de Nederlandse consument. De opening van Bever en EkoPlaza werd het afgelopen half jaar voorafgegaan door de opening van Hugo Boss, Superdry, Aveda Lifestyle Salon & Spa en Just Kidsz. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met grote winkels en merken in mode, lifestyle, entertainment én elektronica. Maar ook voor kleinere, bijzondere winkels en merken kunnen bezoekers hier terecht. Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere

Woodstone_PB (2)

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts