Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant Koeien en Kaas opent 2e vestiging

Nieuwsitem

Restaurant Koeien en Kaas opent 2e vestiging

Het is de tweede vestiging voor Koeien en Kaas. Het van origine Goudse concept is gevestigd in het nieuwbouwproject aan het Thorbeckeplein op de hoek van de Hooftstraat en de Van Mandersloostraat.

hr_vrm016_alphen-aan-den-rijn_fr_0005Het concept Koeien en Kaas is in 2010 in Gouda opgericht en is gespecialiseerd in gegrild vlees en kaasgerechten uit de regio. De menukaart bestaat uit proeverijen van vleeswaren, kaasgerechten, gegrilde steaks en hamburgers.
Het paradepaardje van het restaurant is de uit Amerika geïmporteerde broiler, die op hoge temperatuur het vlees als het ware ‘poft’, waardoor de smaak en het sap van het vlees behouden blijft. Bijna alle ingrediënten komen van leveranciers uit Nederland, het meeste vlees en de kazen uit het Groene Hart.

In tegenstelling tot de vestiging in Gouda, is het bedrijf ook overdag voor koffie en lunch geopend.
Het restaurant heeft een bar, 100 zitplaatsen en een groot terras aan het water.
Koeien en Kaas huurt 365 m².

Adhoc horecamakelaars b.v. bemiddelde bij de aankoop voor een particuliere belegger en bij de verhuur namens de verhuurder/belegger.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts