Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant Gare Pompidou Woerden verkocht

Restaurant Gare Pompidou Woerden verkocht

Rick van Bezooijen, Albert van Bezooijen en Peter Haspels zijn de nieuwe eigenaren van Gare Pompidou. Deze gedreven ondernemers zijn bekenden in de horecawereld. ‘Wat een geweldige kans om Gare Pompidou voort te zetten’, zegt Rick in februari in vakblad Misset Horeca al vol enthousiasme; ‘De droom was er al lange tijd om een restaurant te hebben in het centrum van Woerden. Ik kreeg Gare Pompidou als het ware in de schoot geworpen. Toen ik hoorde dat het te koop stond ben ik meteen gaan bellen.’

Gare Pompidou blijft behouden zoals het is. De sfeer van het treinstation, de goede Franse keuken en de uitgebreide wijnkaart. Ook alle medewerkers blijven er werken. ‘Zo kunnen Gare Pompidou-gasten hun vertrouwde restaurant blijven bezoeken’, vult Rick aan.

Brenda De Graaf en Michiel de Graaf nemen even gas terug. Maar hun ondernemersbloed staat niet stil. ‘Het is tijd voor nieuwe uitdagingen’, zegt Michiel. Ze blijven de ontwikkelingen van hun Gare Pompidou op de voet volgen.

Adhoc horecamakelaars bedankt de familie De Graaf voor de verkoop/verhuuropdracht en de fijne samenwerking. De kopers wensen wij veel succes met de voortzetting van Gare Pompidou.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts