Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant de Munt Bodegraven verkocht

Restaurant de Munt Bodegraven verkocht

Na een succesvolle periode van zes jaar, heeft Jurgen de Vries, eigenaar van restaurant De Munt, zijn geliefde eetgelegenheid verkocht. Het restaurant, dat op 5 mei 2017 werd opgericht door Jurgen en zijn vrouw Mariska, heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot een favoriete bestemming voor liefhebbers.

De beslissing om het restaurant te verkopen volgde op het droevige nieuws van het overlijden van Mariska de Vries. “Na het verliezen van mijn vrouw, heb ik gevoeld dat het tijd was om meer tijd vrij te maken voor mezelf en mijn kinderen.

De overdracht van het restaurant heeft op 2 januari plaatsgevonden en zal worden gevolgd door een maand van verbouwingen. Het vernieuwde De Munt zal naar verwachting half februari zijn deuren opnieuw openen, klaar om gasten te verwelkomen. De nieuwe eigenaar is de familie Dufais, van o.a. Flora Boskoop.

Jurgen benadrukt zijn diepe dankbaarheid aan alle gasten die het restaurant door de jaren heen hebben bezocht. “De steun die we hebben gekregen was hartverwarmend en van onschatbare waarde. Ik hoop dat onze gasten evenveel liefde en loyaliteit aan de nieuwe eigenaren zullen tonen,” voegt hij eraan toe.

Adhoc horecamakelaars bemiddelde namens verkoper bij deze transactie.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts