Mijn alerts Direct regelen
Menu

Van der Valk Kinderdijk verkocht

Nieuwsitem

Van der Valk Kinderdijk verkocht

Adhoc horecamakelaars uit Gouda is er in geslaagd om een Van der Valk bedrijf te verkopen. De bekendste horecafamilie van Nederland verkoopt zelden één van haar bedrijven, maar hun relatief kleine bedrijf in Kinderdijk paste niet meer in de filosofie van directeur eigenaar Rob van der Valk, die binnenkort een groot en modern conferentie-hotel laat bouwen in het nabijgelegen Dordrecht.

Hotel Kinderdijk was meer dan 50 jaar in de familie en enkele medewerkers werken er al tientallen jaren met veel genoegen. Rob van der Valk is er gelukkig mee dat alle medewerkers bij de nieuwe horeca-ondernemers in dienst zijn getreden en dat de huidige exploitatievorm in grote lijnen ongewijzigd voortgezet zal worden.

De heer en mevrouw Yang, beiden nog geen 30 jaar maar al enkele jaren succesvol als ondernemers, gaan de komende weken fors investeren en het interieur deels vernieuwen. Het is de bedoeling dat nog voor Kerstmis het vernieuwde bedrijf aan het publiek wordt gepresenteerd. ‘We kunnen dan jaren vooruit met onze nieuwe zaak’ vertelt de heer Yang, die naast zijn functie als directeur veel in de keuken te vinden zal zijn. De heer Yang wil zich verder bekwamen in de Nederlandse keuken en wil graag veel leren van de chef-kok die al jaren in de keuken van hotel-restaurant Kinderdijk de scepter zwaait. Zijn vrouw zal als gastvrouw gaan opereren. ‘Het wordt beslist geen Chinese zaak, want ook ons vorige bedrijf in Rotterdam was een puur Nederlands familie-restaurant’ zo vervolgt mevrouw Yang, die er op rekent dat de huidige klandizie hun nieuwe zaak graag zal blijven bezoeken. ‘Aan ons zal het zeker niet liggen’ zo besluit zij.

Pand huren of kopen?

Bent u opzoek naar een Horeca Pand? Bekijk het ruime aanbod huur of koop panden.

Wilt u meer informatie over Adhoc Horeca Makelaars of heeft u vragen over ons aanbod?
Neem dan vrijblijvend contact op!

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts