Mijn alerts Direct regelen
Menu

Stayokay Hostels neemt Blue Collar hotel Eindhoven over

Stayokay Hostels neemt Blue Collar hotel Eindhoven over

Stayokay, de grootste hostelketen met ondertussen 21 vestigingen heeft de exploitatie van het Blue Collar Hotel op Strijp-S overgenomen. Dit bijzondere hostel is gevestigd in het karakteristieke Klokgebouw en telt 135 bedden, een bar-restaurant en diverse zalen en conferentieruimten.

Stayokay heeft de lopende exploitatie overgenomen en zal in 2024 gefaseerd nog een aantal aanpassingen doen. Zo worden meer bedden toegevoegd en zal de naam en formule Stayokay meer zichtbaar worden.

Groeiambities
De overname van het Blue Collar Hotel past binnen de groeistrategie van Stayokay om op meer plekken in Nederland betaalbare & duurzame accommodaties aan te bieden. Dit kan door overname van bestaande ho(s)telexploitaties, maar ook door het herontwikkelen van vastgoed dat op dit moment een andere bestemming heeft.

Heeft u interessant aanbod of wilt u eens (desgewenst discreet) verder praten hierover, neem dan contact op met Henk Sluiter van Adhoc horecamakelaars via henk@adhoc-hm.nl.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts