Mijn alerts Direct regelen
Menu

Shabu Shabu maakt elftal compleet

Nieuwsitem

Shabu Shabu maakt elftal compleet

Het meest uitgebreide en lekkerste sushi restaurant, waarbij men voor een vaste prijs onbeperkt kan genieten van verschillende Japanse specialiteiten trekt naar Winkelcentrum De 4 Meren in Hoofddorp. Het bedrijf zet daarmee de teller op 11 vestigingen.

Na een succesvolle bemiddeling van Adhoc horecamakelaars namens verhuurder Unibail Rodamco zal de nieuwe Shabu Shabu vanaf eind november te vinden zijn aan het Burgemeester van Stamplein 148-152. Net als in Nijmegen is “Hubbes Ontwerp” betrokken bij het ontwerp, zodat ook deze vestiging een prachtige inrichting krijgt.

Het pand heeft een frontbreedte van bijna 30 meter en zal door de gast dus niet snel over het hoofd worden gezien. Eind november zal de grand-opening plaatsvinden.  Vanaf dan kan iedereen zeven dagen per week komen genieten van de heerlijke Japanse gerechten.

De andere vestigingen zijn te vinden in Rotterdam centrum, Rotterdam Zuid, Dordrecht, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Haarlem, Amsterdam, Amersfoort en Nijmegen. Overigens is Shabu Shabu nog niet uitgegroeid. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Bram Stokman van Adhoc horecamakelaars.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts