Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant Azuma huurt grootschalige horecaruimte in Het Rond te Houten

Nieuwsitem

Restaurant Azuma huurt grootschalige horecaruimte in Het Rond te Houten

Restaurant Azuma huurt grootschalige horecaruimte in Het Rond te Houten

Naast de succesvolle, op de eerste etage gelegen, bioscoop “Cinelounge” opent binnenkort Restaurant “Azuma” haar deuren. Adhoc horecamakelaars verhuurde de ruimte van circa 530 m2 b.v.o. namens eigenaresse Vastned Retail Nederland B.V. aan “Azuma”. Het interieur van het restaurant wordt verzorgd door de toonaangevende designstudio Moodmakers.

“Azuma” heeft zichzelf ten doel gesteld uitmuntende gerechten voor een schappelijke vaste prijs te serveren. Naast sushi zijn er vele andere gerechten op de uitgebreide kaart. Soep- en grillgerechten maken de kaart compleet en er is voor ieder wat wils. “Azuma” werkt volgens het populaire “all you can eat” principe.

Waar “Azuma” zich in onderscheidt, is dat de beleving van de gast centraal staat. Kwaliteit en service zijn de kernpunten van het concept. Dit alles in een sfeervol interieur dat is ontworpen door de gerenommeerde designstudio Moodmakers. Inmiddels wordt er druk gewerkt aan inrichting. Het zal dus niet lang meer duren voordat “Azuma” haar deuren zal openen en Houten en omgeving welkom zal heten. “Azuma” en de bioscoop maken gebruik van een gezamenlijke entree op de begane grond die beschikt over een lift en roltrap.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts