Mijn alerts Direct regelen
Menu

Q-Park gaat parkeergarage Oostpoort exploiteren

Nieuwsitem

AMSTERDAM – Q-Park en OCP zijn overeengekomen dat Q-Park de komende 20 jaar de parkeergarage Oostpoort zal exploiteren en het bewonersgedeelte daarvan zal beheren. Naar verwachting wordt de parkeerlocatie in maart 2014 opengesteld voor het publiek.

OCP is de ontwikkelingscombinatie van stedelijk centrumgebied Oostpoort (bestaande uit Bouwfonds, Stadgenoot en Ymere). Oostpoort is de naam van het Amsterdamse gebied dat jarenlang bekend stond als het Polderweggebied. De wijk omvat onder meer een winkelcentrum met 45 winkels, 600 koop- en huurwoningen, horeca, onderwijs, culturele instellingen, drie sportaccommodaties en maatschappelijke voorzieningen. De openbare ruimte in Oostpoort wordt voor het grootste deel autovrij ingericht.

Q-Park Oostpoort telt in totaal 874 ondergrondse parkeerplaatsen, verdeeld over twee lagen. 293 parkeerplaatsen hiervan zijn exclusieve bewonersparkeerplaatsen en 581 parkeerplaatsen zijn openbaar toegankelijk.

Q-Park Nederland telt 250 parkeerfaciliteiten, waaronder 94 P+R terreinen.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts