Mijn alerts Direct regelen
Menu

Nieuwe vestigingen voor Shabu Shabu

Nieuwsitem

Nieuwe vestigingen voor Shabu Shabu

Twee nieuwe vestigingen voor Shabu Shabu

Amersfoort en Haarlem werden begin dit jaar al geopend en met de nieuwste aanwinsten Dordrecht en Rotterdam Zuid telt de keten Shabu Shabu binnenkort, na verbouwing en inrichting van de nieuwe locaties, maar liefst 9 vestigingen. Inmiddels zijn 6 vestigingen via bemiddeling van Adhoc horecamakelaars b.v. uit Gouda in handen gekomen van de succesvolle restaurantketen. De gemiddelde oppervlakte van een Shabu Shabu Restaurant is circa 400 m². De andere vestigingen bevinden zich in Rotterdam Centrum, Den Haag, Leiden, Amsterdam en Zoetermeer. Shabu Shabu is nog niet klaar met uitbreiden en heeft Adhoc gevraagd om verder te zoeken naar geschikte locaties.
Het concept

Shabu Shabu, het meest uitgebreide en lekkerste sushi restaurant, waarbij men voor één vaste prijs, onbeperkt kan genieten van verschillende Japanse specialiteiten.
Het principe is eenvoudig. Men kan in tweeënhalf uur tijd onbeperkt uit de menukaart bestellen. De bestelling wordt direct voor de gast klaargemaakt en aan tafel gebracht door de gastvrije medewerkers. Kijk voor meer info en voor alle vestigingen op http://www.shabushabu.nl

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts