Mijn alerts Direct regelen
Menu

Nieuwe horecaconcepten aan het vernieuwde Stationsplein in Almere

Nieuwe horecaconcepten aan het vernieuwde Stationsplein in Almere

De afgelopen jaren heeft Kroonenberg Groep samen met Gemeente Almere en de NS hard gewerkt aan de herontwikkeling van het drukke Stationsgebied in Almere. Hierdoor is de uitstraling van het gebied aanzienlijk verbeterd. Zo is het stationsgebouw geheel vernieuwd door de NS en heeft de gemeente het Stationsplein vernieuwd, waar onder andere in meer groenvoorzieningen en ruimte voor zitjes en bankjes is voorzien. Daarnaast heeft Kroonenberg Groep voor alle bestaande winkels en horecabedrijven aan het plein nieuwe puien, luifels en parasols met dezelfde uitstraling verzorgd. Ook hebben zij twee leegstaande kantoorgebouwen aan weerszijden van de entree van het station getransformeerd naar 67 vrije sector appartementen met nieuwe commerciƫle/horeca ruimten in de plint.

Namens onze opdrachtgever Kroonenberg Groep hebben wij inmiddels al twee inspirerende horecapartijen gevonden voor deze ruimten.

Mallika Thaifood heeft haar deuren geopend aan het Stationsplein 19, gelegen direct links bij de uitgang/entree van het Stationsplein. Mallika Thaifood is gespecialiseerd in het bereiden van verse authentieke Thaise gerechten. De eigenaar heeft ook een succesvolle vestiging in Almere Buiten en de door haar bereide gerechten zijn zeer geliefd in Almere.

Daarnaast is aan het Stationsplein 42 – 43, een prominente hoeklocatie, de eerste vestiging in Nederland van Taobento geopend.
Taobento is een uniek Aziatisch concept met 9 vestigingen in Frankrijk. Taobento staat bekend om onder andere zijn verse Sushi, Pokebowls en Wokgerechten. De maaltijden kunnen ook afgehaald of bezorgd worden.

Wij wensen beide partijen veel succes en bedanken onze opdrachtgever voor de prettige samenwerking.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts