Mijn alerts Direct regelen
Menu

Nieuwe bestemming Elisabeth Ziekenhuis

Nieuwsitem

Nieuwe bestemming Elisabeth Ziekenhuis

Leiden & Adhoc horecamakelaars uit Gouda heeft het voormalige Elisabeth Ziekenhuis in Leiden verhuurd aan Debuut BV.

Het voormalige Elisabeth Ziekenhuis aan de Hooigracht is een historisch pand met monumentale waarde. Onder leiding van opdrachtgever SLS heeft dit pand een horecabestemming gekregen en wordt het verbouwd tot een Belgisch biercafé. In februari 2008 opent de unieke formule van Belgisch biercafé Olivier van Debuut BV haar deuren.

Nieuwe bestemming, zelfde vertrouwde gezicht

Het voormalige Elisabeth Ziekenhuis in Leiden is van grote betekenis is voor vele Leidenaren. Door de verhuur blijft het pand zijn herkenbare en vertrouwde gezicht behouden en een nieuwe bestemming. Makelaar Bram Stokman had het pand van het voormalige Elisabeth ziekenhuis voor opdrachtgever SLS in de verhuur. Stokman is werkzaam bij Adhoc horecamakelaars die gespecialiseerd zijn in de bemiddeling van horecabedrijven.

Als Leidenaar weet Stokman heel goed hoe de Leidse horecamarkt in elkaar zit. ‘Het Elisabeth ziekenhuis is een pand met een rijke historie. De karakteristieke uitstraling en ligging van het pand maken het volgens SLS en Adhoc bij uitstek geschikt voor een aansprekende horecabestemming. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een horecaonderneming die toegevoegde waarde kon bieden voor de Leidse horecamarkt. Met Debuut BV hebben we de juiste partner gevonden.’

Aanwinst voor Leiden

Debuut BV is een grote, landelijk bekende horecaonderneming. Stokman licht toe: ‘Debuut houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Het is een dynamisch bedrijf dat graag nieuwe horeca-uitdagingen aangaat. Een aanwinst voor Leiden, als je het mij vraagt’. In het pand aan de Hooigracht gaat de formule van het Belgische biercafé-restaurant Olivier zich vestigen. Hiermee krijgt Leiden Belgische gezelligheid en gastvrijheid binnen zijn stadsgrenzen. Opdrachtgever en verhuurder SLS is verantwoordelijk voor het casco. Debuut verricht de afbouw aan de binnenzijde en zorgt voor de inrichting van het ziekenhuis tot grand café.

De officiële opening van het grand café is in februari 2008

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts