Mijn alerts Direct regelen
Menu

Kookfabriek nu ook in Rotterdam

Nieuwsitem

Kookfabriek nu ook in Rotterdam

De Kookfabriek opent in april een nieuwe vestiging in Rotterdam. Het ondernemerstrio Ronald ten Berg, Marc Klok en Jan Maarten Kruyt, is trots om ook in deze tijden een nieuwe locatie te kunnen openen. De verhuur werd begeleid door Adhoc horecamakelaars. Zij wensen initiatiefnemers Ronald ten Berg, Marc Klok en Jan Maarten Kruyt veel succes met hun derde vestiging.

Kroon op het werk  Na Amsterdam en Den Haag wordt de vestiging in de Maastad nu nummer drie op lijstje. “15 jaar geleden zijn we aan dit avontuur begonnen en deze derde nieuwe vestiging voelt als een kroon op ons werk”, aldus mede-eigenaar Jan Maarten Kruyt. “Onze kracht is dat wij een middag- en/ of avondvullend programma kunnen bieden voor een acceptabele prijs.”

Samen de keuken in  Kruyt: “Gasten ervaren het als een avondje uit in twee gedeeltes. In het eerste gedeelte wordt er onder professionele begeleiding en een goed glas wijn samen gekookt, in het tweede gedeelte worden de zelf bereide gerechten met elkaar geproefd. Dus letterlijk ‘samen de keuken in’ dat blijft het hart van ons concept.”

Masterclasses De Kookfabriek biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid tot culinair entertainment, in de vorm van boekingen voor kleinere en grotere groepen, of door aan te sluiten bij masterclasses van bekende chefs als Julius Jaspers.

http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/kookfabriek-nu-ook-in-rotterdam-10002/

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts