Mijn alerts Direct regelen
Menu

Jaaroverzicht Adhoc horecamakelaars 2021

Nieuwsitem

Jaaroverzicht Adhoc horecamakelaars 2021

Helaas werd de horeca in 2021 weer hard geraakt door de diverse beperkende maatregelen en lockdowns.  Niet alleen horecaondernemers ondervonden problemen van de maatregelen, ook eigenaren van onroerend goed en alle toeleveranciers. Op het moment dat de horeca wel open was, dan kon het niet op, armen en benen buiten en volle terrassen! Verder is de vraag naar overname van horecabedrijven, huur van horecavastgoed en beleggingen op peil gebleven. Het aanbod was nog steeds lager dan normaal. Er werden minder horecabedrijven verkocht dan in tijden zonder Corona.

Verder was er al een personeelstekort in de horeca en dit tekort is nog groter geworden door Corona.  Medewerkers vinden het lastig om om te gaan met de lockdowns, ze zijn steeds minder gemotiveerd om het werk op te pakken dat in de eerdere lockdowns nog met veel enthousiasme werd uitgevoerd.

Al met al snakt iedereen naar een wereld zonder Corona, of in elk geval zonder lockdowns en beperkingen.

Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en zakelijk succesvol 2022 toe en sluiten af met een filmpje waarin een aantal van onze transacties in 2021 worden weergegeven.

Klik hier voor het filmpje.

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts