Mijn alerts Direct regelen
Menu

Hotel Tummers Valkenburg verkocht

Hotel Tummers Valkenburg verkocht

Valkenburg krijgt het eerste wijnhotel van Nederland, hetgeen betekent dat wijn het hele concept van het hotel en restaurant zal bepalen. De familie Tummers heeft het gelijknamige hotel tegenover het historische station na 99 jaar verkocht aan Dormio Resorts & Hotels.

Eigenaresse Inez Tummers gaat genieten van haar pensioen en is blij met de nieuwe bestemming van het hotel. “Dit wordt voor Valkenburg van toegevoegde waarde met zo’n mooi concept.”
Het hotel krijgt de komende maanden een facelift. “Elke kamer krijgt een eigen wijnlabel”, zegt Dormio-CEO Roel de Boer. “En het restaurant wordt een combinatie wijnbar-restaurant. We gaan met Limburgse wijnboeren samenwerken, en aanvullend ook wijn van andere regio’s presenteren.”
Een van de plannen is om maar liefst tweehonderd sommeliers te betrekken bij de zaak middels speciale avonden en evenementen. Die kunnen zich alvast aanmelden via servicedesk@dormio.eu.
Vlakbij, in Maastricht heeft Dormio al Hotel De Prins van Oranje,  een viersterren hotel dat is gelegen op Dormio Resort Maastricht.

Adhoc horecamakelaars begeleidde de verkoop namens de familie Tummers.

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts