Mijn alerts Direct regelen
Menu

Fletcher neemt Hotel Frontière de Kempen over

Nieuwsitem

Fletcher neemt Hotel Frontière de Kempen over

Fletcher neemt Hotel Frontière de Kempen over

Fletcher Hotels heeft weer toegeslagen op de overnamemarkt. De snelgroeiende keten heeft Hotel Frontière de Kempen in het Brabantse dorp Reusel overgenomen. Fletcher neemt zowel het vastgoed als de exploitatie over.

Vanaf vandaag wappert de Fletcher vlag en gaat het hotel verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen.Het driesterren hotel met 34 kamers, restaurant, bar en terras is duurzaam gebouwd. Zo is het dak geheel voorzien van zonnepanelen en wekt het haar eigen energie op. De overblijvende energie wordt doorverkocht aan de gemeente.

‘Voordeel voor ons is dat de gehele kosten voor gas, water en licht enorm laag zijn. Daarmee sluit het hotel bijzonder goed aan bij onze duurzaamheidstrategie’, aldus Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels.

De Fletcher hotels zijn populair onder fietsers, wandelaars, bezoekers van dorpen en steden. Ongeveer 70 procent van de groepomzet wordt behaald uit de recreatieve gast. De Nederlandse hotelketen Fletcher Hotels heeft 46 hotels in eigen land. De verdeling drie- en viersterren hotels is 50/50. Vorig jaar is Rabo Equity toegetreden als aandeelhouder.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts