Mijn alerts Direct regelen
Menu

Dunkin’ naar Sint Jorisplein in Amersfoort

Dunkin’ naar Sint Jorisplein in Amersfoort

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) voegt Dunkin’ toe aan het Sint Jorisplein in Amersfoort. De bekende horecaformule zal zich binnenkort vestigen in de kiosk op het plein en biedt in totaal ruim 100 zitplaatsen. Huurder heeft zich voor een langdurige periode gecommitteerd aan het Sint Jorisplein.

Erwin Wessels, CIO Altera: “De komst van Dunkin’ op deze prominente plek op het Sint Jorisplein zal de uitstraling van het winkelcentrum doen verbeteren. Bovendien wordt door het ruime terras de aantrekkingskracht vanuit de Utrechtsestraat bevorderd. Wij zijn daarom ook blij met de komst van deze horecapartij en zijn ervan overtuigd dat de formule een positieve impuls gaat geven aan dit binnenstedelijke winkelgebied.”

Over Sint Jorisplein
Winkelcentrum Sint Jorisplein is een binnenstedelijk winkelcentrum dat hét startpunt is voor een dagje winkelen in het historische centrum van Amersfoort. Het winkelcentrum kent op gebied van verhuur een goede proposite ten opzichte van de historische winkelstraten, doordat het grote units biedt en daarmee formules als H&M, Sting en C&A kan huisvesten. Bovendien is de ondergelegen parkeergarage (thans verhuurd aan Q-park) het belangrijkste bronpunt van het centrum van Amersfoort.

Over Dunkin’
Dunkin’ opent in Amersfoort hun 40e vestiging in Nederland. Dunkin’ zal in Amersfoort voor het eerst kiezen voor een totaal Concept, bestaande uit natuurlijk koffie en koude dranken de welbekende Donuts en andere bakery items. Dunkin’ zal hier tevens starten met een ontbijt en een lunch concept. Het grote zitgebied op het terras geeft de mogelijkheid om hier het totaal concept uit te rollen.

Dunkin’ is een onderdeel van de Inspire Brands groep, waaronder Dunkin’ met meer dan 12.900 vestigingen in 42 landen valt, maar ook: Arby’s, Buffalo Wild Wings, Rusty Taco, Baskin Robbins, Jimmy John’s en Sonic Drive. De groep heeft meer dan 45.000 restaurants wereldwijd.

De verhuring kwam tot stand door bemiddeling van Adhoc horecamakelaars. Colliers Property Management verzorgt het commercieel en technisch vastgoedmanagement van het Sint Jorisplein.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts