Mijn alerts Direct regelen
Menu

Chef Hotels van Oranje koopt eigen zaak

Nieuwsitem

Chef Hotels van Oranje koopt eigen zaak

Chef-kok Norbert van Dartel verlaat Hotels van Oranje in Noordwijk, waar hij jarenlang de scepter zwaaide in de keuken van hotelrestaurant Romanoff. Van Dartel heeft een eigen zaak gekocht in Leiden.

Van Dartel en zijn partner Judith van Vliet hebben in Leiden restaurant Fabers gekocht van Henk en Marianne van Zee. Van Vliet neemt de taak van gastvrouw op zich.Het pand blijft eigendom van de familie Van Zee. Van Dartel heeft enkel de exploitatie, inventaris en goodwill gekocht, het pand huurt hij. Horecamakelaar Adhoc heeft bemiddeld bij de transactie.

Voor Van Dartel is het een terugkeer naar een bekende omgeving: in het verleden werkte hij al in de Leidse restaurants Disgenoten, Engelbertha Hoeve en Het Prentenkabinet. Van Dartel en Van Vliet leerden elkaar kennen in De Beukenhof in Oegstgeest, waar hij in de keuken stond, en zij gastvrouw was.

Fabers is afgelopen weekend gesloten, en moet na enkele bescheiden aanpassingen op zaterdag 30 augustus weer open onder de nieuwe eigenaars, meldt het Leidsch Dagblad.Wie Van Dartel opvolgt bij Romanoff is nog niet bekend.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts