Mijn alerts Direct regelen
Menu

Boutique Hotel De Witte Dame in Abcoude

Boutique Hotel De Witte Dame in Abcoude

“Onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het pittoreske Abcoude ligt Boutique Hotel De Witte Dame. Ze is het oude treinstation van dit dorpje dat grondig werd gerenoveerd en werd omgetoverd tot een bijzonder charmante, stijlvolle en bijzonder sympathieke verschijning”.

Namens de eigenaar van dit schitterende gebouw en exploitatie, Arthur van Gils, zijn wij op zoek gegaan naar ambitieuze ondernemers die Boutique Hotel De Witte Dame nieuw leven in wilden blazen. En dat is goed gelukt al zeggen we het zelf. Begin januari hebben wij na een prettige samenwerking het bedrijf overgedragen aan Michel Pais en Bram van Es van Unlimited label en Bouke de Jong. Naast hun ruime ervaring als horecaondernemers hebben zij allen een persoonlijke band met Abcoude. Dat maakt het extra mooi.

Wij zijn er trots op dat we deze transactie hebben mogen begeleiden. We willen Arthur bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons kantoor en de heren heel veel succes wensen. Na een korte verbouwing zal medio maart De Witte Dame haar deuren weer openen.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts