Mijn alerts Direct regelen
Menu

Amrâth bouwt hotel op Hazeldonk

Nieuwsitem

Amrâth bouwt hotel op Hazeldonk

Smits Roadhouse BV, onderdeel van de Amrâth-hotelgroep, heeft opdracht gegeven een hotel te bouwen op Hazeldonk-Oost, de bekende grensovergang met België. Kort na de zomer van 2009 moet het hotel haar deuren openen.

BN/DeStem meldt dat het om een hotel van 92 kamers gaat en dat er nog geen huurder is gevonden. De naam van Best Western wordt in de wandelgangen genoemd, aldus de regionale krant. De verhuuropdracht vindt namen Amrâth plaats door Adhoc horecamakelaars.

Het college van B en W van Breda neemt op korte termijn een beslissing over de toekenning van de bouwvergunning voor het hotel. Vervolgens hoopt de aannemer per oktober te beginnen aan de bouw.

Amrâth is geen onbekende met Hazeldonk. De hotelgroep is eigenaar van het voormalige Grenswisselkantoor waarin sinds juli de sushibar Asian Grill & Noodles is gevestigd en ook McDonald’s en La Place een zaak hebben.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts