Mijn alerts Direct regelen
Menu

Adhoc horecamakelaars viert mijlpaal

Nieuwsitem

Adhoc horecamakelaars viert mijlpaal

Adhoc horecamakelaars b.v. bestaat 30 jaar en wil dit graag uitgebreid vieren. Als dé specialist bij de bemiddeling van horecabedrijven sinds ruim 30 jaar heeft dit makelaarsbedrijf inmiddels een sterke naam opgebouwd in bemiddeling en het taxeren van horecagerelateerde bedrijven en leisure-ondernemingen zoals sport- en recreatieobjecten. Tevens is Adhoc sterk in projectmatige verhuur van casco horeca-units.

Adhoc bestaat uit een hecht team; dit komt ook het contact met opdrachtgevers ten goede. Elke makelaar of taxateur is bekend in een bepaalde regio en u bent dus altijd (en waar dan ook) verzekerd van deskundige begeleiding. ‘Ons 30-jarig bestaan is reden voor een culinair feestje met vaste relaties, huidige opdrachtgevers en bekenden’, aldus Fred Grem, oprichter en algemeen directeur. ‘Omdat wij ons dagelijks bewegen in de horecabranche, hebben wij een toepasselijk thema voor deze dag met Robert Kranenborg. Deze bekende topkok zal de gasten vermaken tijdens zijn kookkunsten als hij zich uitleeft op het Witte Goud’.

Adhoc kan voor vrijwel iedere horecaondernemer iets betekenen. Meld u aan voor een oriënterend gesprek en er kan op korte termijn een afspraak gemaakt worden.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts