Mijn alerts Direct regelen
Menu

Persberichten

Adhoc
Restaurant O’Pazzo Rotterdam verkocht05 december 2022

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van het sinds jaar en dag bekende Italiaanse restaurant O’Pazzo aan de Mariniersweg in Rotterdam. Bij O’Pazzo kun je terecht voor Italiaanse a la carte gerechten, authentieke pizza’s of mooie Italiaanse wijnen. O’Pazzo is inclusief kelder circa 600 m² groot. Ron de Jong en Dave Heijnen, onder andere bekend van […]

Lees meer
Spaghetteria (Caffé) opent aan het Javaplein in Amsterdam17 november 2022

Afgelopen dinsdag heeft Spaghetteria een nieuwe vestiging geopend aan het Javaplein 7A in het bruisende Amsterdam-Oost, in een voormalig Thais Restaurant. Op deze locatie biedt men naast de smaakvolle pasta’s ook heerlijke lunchgerechten, ontbijt en koffie. Deze vestiging zal dagelijks geopend zijn van 10:00 tot 22:00. De oppervlakte van de ruimte bedraagt ca.155 m² VVO […]

Lees meer
Hotel Herbergh Amsterdam Airport te Badhoevedorp in andere handen01 november 2022

Het hotel met ca. 24 kamers, een appartement, 2 restaurants, zaal en bar wordt na ca. 26 jaren door Anke en René Somsen overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Anke en René hebben het hotel altijd met heel veel plezier geëxploiteerd maar vonden het nu een mooi moment om nog één keer iets anders te gaan […]

Lees meer
ShabuToGo opent nieuwe vestiging in Nijmegen25 oktober 2022

Afgelopen maandag heeft ShabuToGo een nieuwe vestiging geopend aan het drukbezochte wijkwinkelcentrum in Galgenveld te Nijmegen. De horecaruimte aan de Molukkenstraat 9 te Nijmegen is gelegen op de begane grond van een hoek- en zichtlocatie en is circa 142 m² groot. De bereikbaarheid is uitstekend, mede door het grootschalige parkeerterrein bij het winkelcentrum. Adhoc horecamakelaars heeft deze locatie namens […]

Lees meer
Henk Sluiter van Adhoc horecamakelaars over de laatste horecaunit in Breda Botanique25 oktober 2022

21 oktober 2022 | Nieuws | Breda Botanique ‘DIT MOET JE ZIEN EN VOELEN’ Een bouwhelm is niet langer verplicht nu aannemer Nico de Bont met de verbouw klaar is. De transformatie van de voormalige Chassékazerne naar Breda Botanique bevindt zich in de afbouwfase. De kamers in Hotel Botanique worden behangen, de binnentuinen bij de […]

Lees meer
Restaurant Fred ** Rotterdam gaat verhuizen17 oktober 2022

Met uitzicht op de Maas, in de plint van de nieuwe woontoren “Terraced Tower” zullen Fred Mustert en Mirjam van Ast van de bekende twee-Michelin-sterren-zaak Fred hun nieuwe restaurant gaan openen. Het betreft hier een verhuizing van de Honingerdijk naar De Boompjes. Het restaurant heeft een totale oppervlakte van 480 m² en is casco opgeleverd. […]

Lees meer
Eetcafé Wilma’s Place in Almere verkocht15 september 2022

Afgelopen woensdag heeft de overdracht plaatsgevonden van Eetcafé Wilma’s Place in Almere. Eetcafé Wilma’s Place is gevestigd op bedrijventerrein Markerkant nabij het centrum van Almere en is al decennia lang een begrip in de stad/regio. Na meer dan 20 succesvolle jaren is het horecabedrijf nu overgedragen aan twee lokale ondernemers die het huidige concept zullen […]

Lees meer
Douwe Egberts Cafe Rotterdam verkocht aan lokale horecaondernemers Ron De Jong en Dave Heijnen12 september 2022

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van het Douwe Egberts Cafe aan de Binnenrotte 200 te Rotterdam. Douwe Egberts heeft jarenlang succesvol geëxploiteerd op deze toplocatie in het centrum van Rotterdam ( schuin tegenover de Markthal ). Binnenkort zal het populaire café / brouwerij De Gele Kanarie haar deuren openen op deze locatie. Meer informatie over […]

Lees meer
De Generaal te Baarn onderdeel van De Eendracht12 september 2022

Adhoc horecamakelaars begeleide de verkoop van het bekende horecabedrijf De Generaal in Baarn. Lukas Arends van Arends Horecamakelaars heeft namens koper Het Horecakantoor/Café Restaurant De Eendracht de aankoop begeleid van zowel het vastgoed als de onderneming. De overdracht heeft maandag 29 augustus in feestelijke stemming plaatsgevonden. De familie Veldhuijsen was sinds 1984 eigenaar (bijna 40 […]

Lees meer
Vrijstraat 7 te Eindhoven verhuurd aan DE Café05 juli 2022

Op een toplocatie in DEPARTMENT in het centrum van Eindhoven komt een nieuw DE Café. In het Douwe Egberts Café draait alles om het thuisgevoel. Je maakt er een praatje, slaat een boek open om te studeren, zoekt je favoriete stoel uit of bestelt je lievelingsgerecht. Of dat nu koffie, ontbijt, lunch of diner is. […]

Lees meer
Nieuwe eigenaren voor Lazy Louis Jazzcafé & Eethuys in Amersfoort04 juli 2022

Lazy Louis Jazzcafé & Eethuys is sinds 1991 gevestigd in twee monumentale panden in het centrum van Amersfoort. Vrij vertaald is Lazy Louis vernoemd naar de legendarische jazz-artiest Louis Armstrong, waarbij “Lazy” staat voor de relaxte, jazzy sfeer. Het bedrijf is gevestigd op een voor horeca echte A1-locatie, aan de Varkensmarkt te Amersfoort. Er is […]

Lees meer
Horecaruimte op hoek Valeriusplein en Koninginneweg in Amsterdam verhuurd30 juni 2022

Horecaondernemers Jorn Everaerts en Olivier Korijn openen binnenkort hun tweede Amsterdamse horecabedrijf. Het gehuurde bestaat uit circa 88 m² (restaurant, open keuken, toiletten, kelder met daarin opslag en vetvangput). Wij wensen Jorn en Olivier veel succes toe op deze prachtige locatie. Adhoc horecamakelaars bracht deze transactie namens vertrekkend huurder tot stand en City Real Estate […]

Lees meer
De Koffiefabriek Gouda verkocht14 juni 2022

De eerste echte espressobar van Gouda, De Koffiefabriek, heeft haar deuren gesloten. De voormalig eigenaar zal zich helemaal gaan focussen op zijn andere bedrijf Kruim, gevestigd in de Chocoladefabriek te Gouda. De nieuwe eigenaar Mario Terlouw gaat nog kort verder met het Koffiefabriek concept, om vervolgens een korte periode te sluiten voor verbouwing en terug […]

Lees meer
Restaurant Bistronomie ’t Parkje in Bergen verkocht09 juni 2022

Namens een particuliere eigenaar hebben wij bemiddeld bij de verhuur van het onroerend goed gelegen aan de Oude Prinsweg 29 te Bergen NH en de verkoop van het daarin gedreven (Bib Gourmand) restaurant. Het restaurant zal binnenkort haar deuren weer openen onder de naam Bistro ElVi, dat zal worden gerund door het ervaren ondernemerskoppel Elvira […]

Lees meer
Vastned verhuurt Plaats 17 Den Haag aan Joe & The Juice02 juni 2022

De horecaruimte tegenover de Hofvijver en het Binnenhof meet circa 196 m² op de begane grond en circa 47 m² secundair in de kelder. Joe & The Juice is een keten van sapbars en koffiezaken over de hele wereld. Er worden heerlijke sandwiches, smoothie-bowls, broodjes, goede koffie en zoete lekkernijen geserveerd. De ingrediënten uit de […]

Lees meer
Waarom er steeds meer horecazaken te koop staan11 mei 2022

“Het aantal horecazaken dat te koop of te huur wordt aangeboden neemt toe. Personeelstekort wordt hierbij steeds vaker als reden genoemd om de zaak in de etalage te zetten. We spreken met Henk Sluiter van horecamakelaarskantoor Adhoc.” Kijk hier naar het interview dat Henk Sluiter gaf aan het AD.

Lees meer
Chidoz huurt unit in Wijnhavenkwartier in Den Haag09 mei 2022

Chidoz, een Nederlandse restaurantketen met Mexicaanse keuken, huurt circa 107 m² (BVO) op de begane grond in het complex Wijnhavenkwartier, hoek Schedeldoekshaven/Turfhaven in Den Haag. Het Wijnhavenkwartier in het centrum van Den Haag is een belegging van Syntrus Achmea namens één van haar opdrachtgevers en vormt één van de grootste binnenstedelijke transformaties van Nederland. Naast […]

Lees meer
Dunkin’ naar Sint Jorisplein in Amersfoort21 april 2022

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) voegt Dunkin’ toe aan het Sint Jorisplein in Amersfoort. De bekende horecaformule zal zich binnenkort vestigen in de kiosk op het plein en biedt in totaal ruim 100 zitplaatsen. Huurder heeft zich voor een langdurige periode gecommitteerd aan het Sint Jorisplein. Erwin Wessels, CIO Altera: “De komst van Dunkin’ op […]

Lees meer
Bijzondere vastgoedportefeuille Amsterdam verkocht19 april 2022

Namens een in het verleden zeer succesvolle en professionele horecaonderneemster bemiddelde Adhoc horecamakelaars bij de verkoop van de zogenaamde “Sluizer portefeuille”, omvattende 4 beleggingspanden in Amsterdam, waarvan 3 gelegen aan de Utrechtsestraat, te weten de Utrechtsestraat 41-45, 75 en Utrechtsestraat 137/Utrechtsedwarsstraat 76A en 1 gelegen aan de Ceintuurbaan 256-260. De verkoop betrof de gehele panden […]

Lees meer
Restaurant La Tavola in Scheveningen-Haven overgedragen ( binnen één maand )17 maart 2022

Restaurant La Tavola in Scheveningen-Haven overgedragen ( binnen één maand ) Op 1 maart jl. heeft de overdracht plaatsgevonden van Restaurant La Tavola in Scheveningen-Haven. De horecazaak heeft een oppervlakte van 235 m² en is gelegen aan de kop van de Scheveningse Haven met een prachtig terras aan het water in de zon. De bekende […]

Lees meer
Interview Funda in Business01 februari 2022

“Vooral op de kantorenmarkt signaleren makelaars weer veel beweging, terwijl het in de horeca piept en kraakt. De interesse voor horecaobjecten lijkt meer gelieerd aan de coronamaatregelen. We vroegen makelaars Henk Sluiter (Adhoc horecamakelaars) en Roy Duijn (Snelder Zijlstra Makelaars) naar de laatste ontwikkelingen in ‘hun’ markt.” Lees hier het hele interview dat Henk Sluiter […]

Lees meer
Jaaroverzicht Adhoc horecamakelaars 202117 januari 2022

Helaas werd de horeca in 2021 weer hard geraakt door de diverse beperkende maatregelen en lockdowns.  Niet alleen horecaondernemers ondervonden problemen van de maatregelen, ook eigenaren van onroerend goed en alle toeleveranciers. Op het moment dat de horeca wel open was, dan kon het niet op, armen en benen buiten en volle terrassen! Verder is […]

Lees meer
Lunchroom Blend aan de Kleine Houtstraat 138 Haarlem verkocht17 januari 2022

Op 10 januari jl. heeft de bedrijfsoverdracht plaatsgevonden van lunchroom Blend aan de Kleine Houtstraat 138 in Haarlem. Blend zal in dezelfde hoedanigheid door koper worden voortgezet. Adhoc begeleidde deze transactie namens de verkoper. Wij bedanken beide partijen voor de prettige samenwerking en wensen hen veel succes. Adhoc verkocht Blend discreet, dat wil zeggen dat […]

Lees meer
The Avocado Show huurt aan Kleine Gartmansplantsoen Amsterdam13 januari 2022

The Avocado Show heeft een prachtige nieuwe “To Go” vestiging gerealiseerd aan het Kleine Gartmansplantsoen 28 in Amsterdam. De nieuwe zaak bevindt zich bij de aantrekkelijke uitgaanspleinen Max Euweplein en Leidseplein. Ook bioscoop “Pathé City” en de nieuwe fietsenstalling Leidseplein bevinden zich op steenworp. Adhoc horecamakelaars heeft de vertrekkende huurder begeleid en in goede samenwerking […]

Lees meer
Peper’s Pannekoekenhuis wordt Lowietje Bloemendaal 13 januari 2022

Het Pannekoekenhuis is sinds 1973 gevestigd op het Kopje van Bloemendaal, en daardoor een aangename stop voor vele fietsers, wandelaars en andere recreanten, maar ook Bloemendalers wisten het populaire restaurant met regelmaat  (en al 49 jaar!) te vinden. Dat blijkt ook uit de vele reacties op sociale media waarop het Pannekoekenhuis haar besluit tot verkoop toelicht. “Het […]

Lees meer
Hotel Tummers Valkenburg verkocht13 januari 2022

Valkenburg krijgt het eerste wijnhotel van Nederland, hetgeen betekent dat wijn het hele concept van het hotel en restaurant zal bepalen. De familie Tummers heeft het gelijknamige hotel tegenover het historische station na 99 jaar verkocht aan Dormio Resorts & Hotels. Eigenaresse Inez Tummers gaat genieten van haar pensioen en is blij met de nieuwe […]

Lees meer
Interview AD situatie horecamarkt11 januari 2022

Voor het AD en regionale kranten werden wij en o.a. Swinkels Family Brewers gevraagd naar de situatie in de horecamarkt. Verder kwamen Job Oosting, voor wie wij zijn horecabedrijf in Amsterdam verkochten en Beau Artist aan wie wij een horecabedrijf in Leiden verkochten aan het woord. Het is een interessant en prettig leesbaar artikel geworden. […]

Lees meer
Vooraf en Toe in Leiden binnenkort in andere handen22 november 2021

Dit succesvolle bedrijf is gelegen in het prachtige historische centrum van Leiden. Na 20 jaar vonden Hadi en Claudine het een mooi moment om andere dingen te gaan doen. Adhoc horecamakelaars kreeg de eer om op zoek te gaan naar de meest geschikte opvolger(s). Dat is gelukt! Beau Artist en Jean-Paul Dersjant van Bar Lokaal […]

Lees meer
Monster Sushi naar Almelo, Enschede en Zwolle25 oktober 2021

Na de succesvolle openingen in Arnhem en Hengelo breidt de opkomende sushiformule zich verder uit in het oosten van Nederland. De onlangs geopende vestiging (afhalen en bezorgen) bij winkelcentrum Op De Brouwerij in Enschede heeft een oppervlakte van 155 m² begane grond en is gelegen tegenover de Hema en aan de ruime parkeerplaats. In Zwolle is Monster […]

Lees meer
Adhoc horecamakelaars verwelkomt Rick van Ginkel19 juli 2021

In 2020 startte Rick zijn 10 maanden durende afstudeerstageperiode ook bij Adhoc. Rick heeft inmiddels zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Leeuwarden succesvol afgerond en start in de functie van assistent-makelaar op de kantoren in Amsterdam en Bodegraven. Wij zijn blij dat Rick weer terug is en wensen hem veel succes en werkplezier in zijn […]

Lees meer
’T Zusje opent in Gouda09 juli 2021

Op 2 juli jl. heeft restaurantketen ’t Zusje een vestiging geopend aan de historische Markt in Gouda. Het prachtige pand heeft een oppervlakte van ca. 710 m2 met een schitterend terras. Deze locatie ligt nabij toeristische trekkers zoals het oude stadhuis, de antiekmarkt en de kaasbeurs. Het is de 31e vestging van de populaire formule. […]

Lees meer
Altera Vastgoed verhuurt Het Rond 36 in Houten24 juni 2021

Aan Het Rond in Houten opent na de afbouw en inrichting Brother Louie Bar & Pizza.  Deze invulling sluit aan bij de wens om van het plein een sfeervolle en levendige plek te maken. Adhoc horecamakelaars heeft namens Altera Vastgoed al meerdere succesvolle horecabedrijven gehuisvest aan het plein. Na Barista Café en Boca is het […]

Lees meer
Restaurant Vasso te Amsterdam overgedragen17 juni 2021

Het Italiaans restaurant nabij het Spui in Amsterdam is 1 juni jl. overgedragen aan L’Entrecote et les Garcons. Het restaurant is gelegen op een prachtige locatie in het mooie centrum van Amsterdam. In de directe omgeving van het restaurant zijn veel horecabedrijven gevestigd aan het Spui en de Spuistraat. Via de Rozenboomsteeg komt men in […]

Lees meer
Restaurant Greenfields in Baarn verkocht17 juni 2021

De Baarnse horecabroers Guido Demmers, Elgar Demmers en Rogier Demmers, bekend van Dorsthuys Demmers en Eemlust in Baarn hebben het pand (ruim 1100 m²) van het failliet gegane restaurant Greenfield’s gekocht. Guido Demmers heeft er alle vertrouwen in dat de zaak een succes wordt. ,,Je zit daar op een schitterende locatie. Prachtige natuur aan de […]

Lees meer
Mano Bowls opent een nieuwe, tweede vestiging in Leiden03 mei 2021

Naast de locatie aan de Aalmarkt is Mano Bowls nu ook te vinden aan het Stationsplein in Leiden. Het is de vijfde vestiging van de formule, die ook in steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht te vinden is. De ruimte tegenover het Centraal Station meet circa 78 m² vvo en bevindt zich naast Bagels […]

Lees meer
Marc Steunenberg behaalt titel meester Register-Taxateur22 april 2021

Wij feliciteren collega Marc Steunenberg met het behalen van zijn titel meester Register-Taxateur! Marc is door het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) voor 3 jaar gecertificeerd als meester Register-Taxateur. Deskundigheid, onafhankelijkheid, objectiviteit en integriteit zijn belangrijke kernwaarden voor de Register-Taxateur en daardoor ook kernwaarden voor de taxateurs van Adhoc horecamakelaars.

Lees meer
Marktplein 102 te Hoofddorp verhuurd06 april 2021

In de voormalige Zeeman komt een vestiging van Domino’s Pizza. Het gaat om een ruimte van circa 150 m² b.v.o. in winkelcentrum De Markthof te Hoofddorp. Naast deze ruimte is nog een winkel-/horecaruimte beschikbaar van circa 175 m² b.v.o. Domino’s Pizza werd begeleid door haar aanhuurmakelaar PDJ Vastgoed. Adhoc horecamakelaars bracht collegiaal met Gofield & […]

Lees meer
Lange Leidsedwarsstraat 21 te Amsterdam verhuurd30 maart 2021

Namens verhuurder Segesta Groep uit Alkmaar verhuurden wij deze op zeer goede centrumlocatie gelegen horecaruimte. De ruimte bestaat uit circa 93 m² b.v.o. op de begane grond en circa 78 m² b.v.o. in het souterrain. Familie Zhang zal hier een uniek Live Noodle Making concept gaan exploiteren. In Den Haag zijn ze al erg succesvol […]

Lees meer
SPAR opent winkel in de Monarch in Den Haag08 februari 2021

Het appartementencomplex met commerciële plint “De Monarch” bevindt zich aan de Prinses Beatrixlaan in het Beatrixkwartier. Aan de overkant van de straat bevindt zich het WTC; het internationale zakencentrum van Den Haag. De Monarch is te vinden nabij het station van de Randstadrail en bestaat uit 248 moderne appartementen verdeeld over twee torens van 72 […]

Lees meer
De Bourgondiër uit Hoorn opent 2e zaak01 februari 2021

Aan de Boulevard 2 in Egmond aan Zee opent na de lockdown “Brasserie De Bourgondiër”. De eigenaren van het populaire restaurant “De Bourgondiër” in Hoorn speelden al langer met de gedachten van een 2e zaak en met de aanhuur van de locatie in Egmond komt hun wens in vervulling. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van […]

Lees meer
In Memoriam Fred Grem30 december 2020

Met veel respect en dankbaarheid gedenken wij Fred Grem (Ridder in de Orde van Oranje-Nassau). Op 24 december is onze oprichter en oud-directeur van Adhoc horecamakelaars b.v. – slechts enkele jaren na zijn pensionering – overleden. Zijn ondernemerschap, vakkennis, gedrevenheid, teamspirit en innemende persoonlijkheid zullen wij allen zeer missen. Wij wensen Gera en naasten veel kracht toe […]

Lees meer
Taco Bell opent in Amersfoort24 december 2020

Afgelopen dinsdag heeft Taco Bell een nieuwe vestiging geopend aan de Varkensmarkt 9 te Amersfoort. Hiermee opent Taco Bell haar eerste locatie in de Randstad. Taco Bell heeft zich gevestigd in een horecaruimte van ca. 390 m² verdeeld over de begane grond, kelder en eerste verdieping. Door de huidige maatregelen gaat Taco Bell zich eerst […]

Lees meer
Restaurant LKKR in Nieuwkoop verkocht03 december 2020

Het restaurant is verkocht aan Jaap en Liesbeth Keus. LKKR met haar schitterende terras aan het water is gelegen in het centrum van Nieuwkoop en zal na een korte opfrisbeurt medio januari (als het is toegestaan door de overheid) haar deuren openen. Adhoc horecamakelaars heeft bemiddeld bij deze  transactie. Wij wensen Jaap en Liesbeth veel […]

Lees meer
Verkoop van hotel(vastgoed)06 november 2020

Een gastblog van Adhoc horecamakelaars in de nieuwsbrief van Fort Advocaten 2020 Leek hét jaar te worden voor de hotelbranche, met grote evenementen op stapel, een bloeiende economie, met volop toeristen en zakelijke reizigers. Maar toen kwam corona voorbij, werden congressen gecanceld, op afstand vergaderd en bleven de binnen- en buitenlandse toeristen weg. Met name in […]

Lees meer
Waarderen in coronatijd06 november 2020

Een gastblog van Adhoc horecamakelaars in de nieuwsbrief van Fort Advocaten Taxeren in de huidige markt blijkt een grote uitdaging. Taxateurs Frank Merk en Marc Steunenberg van Adhoc Horecamakelaars merken dat er een grote onzekerheid aanwezig is in de markt, zowel bij financieringsinstellingen en beleggers als bij de horecaondernemer(s) zelf. Voor de horecaondernemers zijn het […]

Lees meer
Hostellerie Van Gaalen te Heeze verkocht02 november 2020

Vrijdag 30 oktober jl. vond de notariële overdracht plaats. Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij deze transactie namens verkopers. Het complex aan de Kapelstraat 48 te Heeze herbergt een hotel met 14 luxe kamers en een groot restaurant met zalen.

Lees meer
Misverstanden over drukte bij horecamakelaars29 oktober 2020

Gisteren bereikte ons een bericht via de media waarin een horecamakelaarskantoor zegt dat “de horecamakelaars” het druk hebben, omdat horecaondernemers massaal van hun zaken af zouden willen. Dat versterkt een misverstand dat er volgens ons leeft. Wij vinden het van belang om onze visie op de huidige markt met u te delen en daarmee te […]

Lees meer
Restaurant De Koekop te Leiden overgedragen20 oktober 2020

Na vijf jaar De Koekop te hebben gerund, gaan Michiel en Jenny een andere weg bewandelen. Het restaurant is overgedragen aan TEDS; een all day brunch concept. TEDS is ook te vinden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. Bram Stokman van Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij de transactie.

Lees meer
Mark Roos toegetreden als partner bij Adhoc horecamakelaars08 oktober 2020

Per 7 oktober 2020 is Mark Roos toegetreden als partner bij Adhoc horecamakelaars, daarnaast vergroot per die datum Marc Steunenberg zijn aandeel in het bedrijf. Mark was eerder van 2007 tot 2013 werkzaam voor Adhoc en kwam medio 2016 terug in dienst om mee te helpen de vestiging in Amsterdam op te starten. Mark is […]

Lees meer
30- en 25-jarig jubileum bij Adhoc horecamakelaars voor Frank Merk en Henk Sluiter15 september 2020

Jubilarissen Frank Merk en Henk Sluiter zijn al respectievelijk 30 en 25 jaar verbonden aan Adhoc horecamakelaars. Een zeer bijzondere aangelegenheid, wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Beiden zijn van grote betekenis voor ons horecamakelaarskantoor door hun schat aan ervaring op taxatie- en bemiddelingsgebied. Taxateur Frank Merk begon in 1990 bij Adhoc. In 1998 werd […]

Lees meer
Nieuwe huurder gevonden voor Buitenhof 36 in Den Haag01 september 2020

De oppervlakte van de horecaruimte bedraagt circa 300 m² met een terras aan de voorzijde van het pand, prachtig uitzicht op de Hofvijfer en het Torentje. Adhoc horecamakelaars heeft bemiddeld voor vertrekkend huurder Instock. De inventaris en de huurrechten zijn verkocht aan een enthousiaste ondernemer.  

Lees meer
Nieuwe collega voor taxatieteam Adhoc horecamakelaars01 september 2020

Op 31 augustus jl. is Thomas Berkhout gestart. Hij zal het taxatieteam gaan versterken en is reeds aangevangen met de opleiding tot Register Taxateur. Thomas en Adhoc zijn geen onbekenden voor elkaar. Eind 2018 startte Thomas zijn 10 maanden durende afstudeerstageperiode ook bij Adhoc. Thomas heeft inmiddels zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Leeuwarden succesvol […]

Lees meer
Locatie Instock Utrecht in andere handen13 juli 2020

Instock zet sinds 2014 voedselverspilling letterlijk en figuurlijk op de kaart. De oprichters en eigenaren Bart, Selma en Freke geven met hun restaurants, producten en catering opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een ‘social enterprise’ waarbij […]

Lees meer
TEGoVA voert doorlopend toezicht uit op REV-taxateurs08 juni 2020

TEGoVA heeft het doorlopend toezicht over 2019 uitgevoerd. Hiertoe zijn de taxatiedossiers van taxateur Marc Steunenberg MRICS RRV RT REV gecontroleerd op kwaliteit, inhoud en het werken conform de Europese richtlijnen. Het kwaliteitskeurmerk Recognised European Valuer (REV) is daarmee ook voor 2020 gewaarborgd.

Lees meer
SALE & LEASEBACK27 maart 2020

In tijden van crisis is cash king. Op inkomsten/omzet sturen is lastig dus probeert u om kosten te beperken. Als inkomsten langer uitblijven kan er, ondanks het goed beperken van kosten, een situatie ontstaan waarin u in liquiditeitsproblemen komt. Indien u een pand in eigendom heeft met een substantiële overwaarde zou u er op dat […]

Lees meer
Adhoc nog steeds de grootste horecamakelaar van Nederland02 maart 2020

Het jaarlijkse onderzoek van PropertyNL naar de marktposities van bedrijfsmakelaars- en adviseurs geeft aan dat Adhoc wederom met afstand de grootste horecamakelaar is in Nederland.  https://propertynl.com/Nieuws/06ee823b-6905-4799-b944-4cc1ad096719/Top-1001-Adviseurs-2020-Opmars-van-horeca-naar-de-winkelstraat-stokt   Wij danken onze opdrachtgevers nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen.

Lees meer
Herman Hell van Hell’s Kitchen: ‘Voor deskundig en betrouwbaar advies kom je vanzelf bij Adhoc uit’04 februari 2020

Als horecaondernemer heb je in de huidige markt een goede sparringpartner nodig. Dus toen het Zalmhuis een nieuwe uitbater zocht, wist Herman Hell direct wie hij moest bellen voor de biedingenstrijd: Henk Sluiter van Adhoc, de horecamakelaar van Nederland. Met succes, want inmiddels is Hell de trotse eigenaar van het Zalmhuis. Klik hier voor het […]

Lees meer
Mooie Boules opent binnenkort in Eindhoven28 januari 2020

In het pand aan Kleine Berg 12 (voormalig Restaurant Le Connaisseur) kunnen gasten vanaf medio maart eten, boulen en borrelen. Jeu de boules is hip tegenwoordig. Het unieke aan Mooie Boules is dat het een speeltuin voor vrienden van vrienden is, met 8 jeu de boules banen, karaoke, spellen en een foodcourt met diner van […]

Lees meer
Moeke naar De Pettelaar Den Bosch20 januari 2020

Grand Café/Brasserie “Moeke” vestigt zich dit voorjaar in het gebouw “de Pettelaar” aan de Pettelaarseschans 1 in Den Bosch. Dit schitterende gebouw gelegen in een parkachtige omgeving aan de rand van Den Bosch doet al tientallen jaren dienst als restaurant. Het gebouw meet ruim 650 m² en zal na een verbouwing huisvesting bieden aan de […]

Lees meer
Snackbistro en Yami-Yami in voormalige Rabobank aan Dukaatplein Lelystad15 januari 2020

Het voormalige bankfiliaal is inmiddels gesplitst in 2 units van elk 150 m². In het hoekpand tegenover het station komt Snackbistro, een combinatie van een snackbar, bistro en lunchroom. Daarnaast komt een wok- en sushirestaurant van Yami-Yami. Beide zaken hebben al filialen in Almere. Adhoc horecamakelaars trad, samen met Barton Developments & Assetmanagement, op als […]

Lees meer
Hell’s Kitchen Horeca Groep neemt Zalmhuis over en heropent begin februari08 januari 2020

Het Zalmhuis aan de Rotterdamse Maas (officieel Capelle aan den IJsel, aan Schaardijk 396) ,is per 6 januari 2020 gesloten voor een veelbelovende metamorfose. ‘We kijken ernaar uit om deze legendarische locatie terug op de kaart te zetten.’ Zegt eigenaar Herman Hell. Het Zalmhuis zal een maand lang dicht gaan terwijl er gewerkt wordt aan […]

Lees meer
Salsa Shop naar Groningen23 december 2019

Op de hoek van de Zwanestraat en de Oude Boteringestraat in het centrum van Groningen opent in januari een nieuwe vestiging van Salsa Shop. Salsa Shop heeft zich gevestigd in een prachtig monumentaal pand van ruim 200 m2. Het wordt inmiddels de 11e vestiging van de populaire Mexicaanse restaurantketen. Adhoc horecamakelaars heeft Salsa Shop begeleid bij […]

Lees meer
Adhoc horecamakelaars speelt actieve rol bij verhuur horeca in Westfield Mall of the Netherlands11 december 2019

Unibail-Rodamco-Westfield is al jaren een goede en vaste opdrachtgever van ons kantoor. Wij hebben door de jaren heen tientallen transacties begeleid op het gebied van horeca in hun winkelcentra. Dit keer hebben wij de eer om te bemiddelen bij de verhuur in het op dit moment meest prestigieuze en spraakmakende retail-project van Nederland, Westfield Mall of […]

Lees meer
Marc Steunenberg toegelaten bij RICS03 december 2019

Met gepaste trots kan worden gemeld dat onze collega Marc Steunenberg is toegelaten bij RICS als Chartered Surveyor in het register Valuation. Marc heeft met goed gevolg zijn assessment afgerond. Om toegelaten te worden tot RICS en meer specifiek het register Valuation, dient kennis en kunde van het taxatievak (waaronder de uitgangspunten die zijn vastgelegd […]

Lees meer
WoW Burgers komt naar Tilburg24 oktober 2019

WoW Burgers huurt circa 163 m² b.v.o. begane grond en 44 m² b.v.o. kelder aan het Pieter Vreedeplein 170 te Tilburg. WoW Burgers combineert pure en verse Nederlandse producten met halal bereidingen. De vestging in Tilburg is inmiddels de derde vestiging van deze keten na twee in Rotterdam op winkelcentrum Zuidplein en de Lijnbaan. GREEN […]

Lees meer
Zijlstraat 56-58 Haarlem verhuurd02 september 2019

Namens verhuurder bemiddelde  Adhoc horecamakelaars bij de verhuur van dit unieke monumentale pand in centrum Haarlem. De Utrechtse én Arnhemse hotspot Miyagi and Jones komt naar Haarlem. Het restaurant gaat ook in Haarlem Asian streetfood en sushi serveren, met hier en daar een westerse twist. Het pand is zo’n 925 m² groot en heeft een […]

Lees meer
Heinde en Ver komt naar Alkmaar02 september 2019

Binnenkort opent Heinde & Ver een vestiging aan het nieuwe Ringersplein in Alkmaar. Het betreft een horecaruimte van ca. 440 m² aan het winkelcentrum. Heinde & Ver opent hiermee haar zesde vestiging. Bram Stokman van Adhoc horecamakelaars bracht deze verhuurtransactie namens ontwikkelaar AM tot stand.

Lees meer
Brookland verhuurt horecaruimte in Noordwijk aan horecaketen ’t Zusje23 augustus 2019

De horecaruimte maakt onderdeel uit van Het Hof van Noortwijck in Noordwijk en heeft een oppervlakte van circa 670 m². Medio oktober zal ’t Zusje het restaurant openen. Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij de verhuur namens verhuurder Brookland.

Lees meer
Restaurant-Hotel Het Oude Posthuys Leerdam wisselt van eigenaar10 juli 2019

Het voormalige postkantoor aan de Meent 57 in Leerdam huisvest al jaren “Het Oude Posthuys” Restaurant en Hotel. Het gebouw met een oppervlakte van circa 850 m² omvat een restaurant, zaal en 9 luxe hotelkamers en een fraai terras. De exploitatie is per 1 juli jl. overgenomen door “Het Oude Posthuis B.V.”. Met de verhuurder, […]

Lees meer
Overdrachten 1 juli 201902 juli 2019

Op 1 juli jl. heeft weer een aantal overdrachten plaatsgevonden. De volgende horecabedrijven hebben een nieuwe eigenaar gekregen: Eethuis Nurks in de Hout – Haarlem ‘t Oostpoortje – Amsterdam Oost Hotel Restaurant Gasterij Het Oude Posthuys – Leerdam Verhuurd (collegiaal met Frans Heideman van B.O.B horecamakelaars): Veilinghavenkade 117-125 – Utrecht (stad) En de horecabelegging aan […]

Lees meer
Adhoc horecamakelaars in Vastgoed Visie: ‘Wij zitten al 40 jaar bovenop de trends’04 juni 2019

Horeca neemt een steeds belangrijker plek in binnen (winkel)centra. Terecht, want goede horeca is cruciaal voor de verblijfsduur en de beleving van de bezoekers. Dat vergt specifieke marktkennis. Adhoc horecamakelaars heeft die in huis. ‘iedereen kan horecaruimte verhuren, maar kennis hebben van het plaatje erachter, is iets heel anders. en juist dat maakt het verschil!’ […]

Lees meer
Loetje komt naar Enschede23 mei 2019

Gisteren werd door Loetje bekend gemaakt dat de keten ook in Enschede een restaurant gaat openen. Toen wij het prachtige pand op deze unieke (park)locatie voor het eerst zagen dachten wij direct dat dit een zeer geschikte locatie zou zijn voor een vestiging van Loetje. En het bleek inderdaad een schot in de roos te […]

Lees meer
De Goffertboerderij aan Goffertweg 17 te Nijmegen verhuurd aan Mister Panda06 mei 2019

Na acht jaar heeft Croy de Goffertboerderij haar deuren gesloten aan de Goffertweg 17 te Nijmegen. Op deze locatie zal vanaf begin augustus 2019 Mister Panda, een Aziatisch tapasrestaurant, opengaan. Huurder gaat het restaurant eerst grondig verbouwen alvorens tot opening over te gaan. De locatie omvat in totaal 1.339 m² verhuurbaar vloeroppervlakte aan horecaruimte. De […]

Lees meer
Loetje komt binnenkort naar Eindhoven!06 mei 2019

In een oude Philips school aan de Frederiklaan/Kastanjelaan opent Loetje aan het einde van het jaar haar deuren. Het wordt inmiddels de 20e vestiging van de populaire restaurantketen. Adhoc horecamakelaars heeft Loetje geholpen bij het vinden van deze prachtige locatie. Lees ook dit artikel in het Eindhovens Dagblad.

Lees meer
BackWERK naar Tilburg01 april 2019

Het selfservice foodconcept BackWERK heeft tegen een marktconforme huurprijs circa 200 m2 gehuurd op de Heuvel 29-31 in Tilburg. Het betreft een geheel gerenoveerd hoekpand waarin voorheen een kledingwinkel en een broodjeszaak gevestigd waren. Deze 2 units zijn door de vastgoedeigenaar samengevoegd tot 1 geheel. De bovenverdiepingen worden verbouwd tot appartementen. Verhuurder Livin B.V. werd […]

Lees meer
Twee nieuwe gezichten bij Adhoc horecamakelaars19 maart 2019

Wij verwelkomen Arie-Dirk Roobol en Yannick van der Meer. Beiden in maart 2019 begonnen. Arie-Dirk als vastgoed adviseur en Yannick van der Meer als junior taxateur. Arie Dirk heeft zijn vastgoedopleiding genoten bij de hogeschool Rotterdam en werkte de afgelopen vier jaar bij Ooms Makelaars. Hier was hij commercieel vastgoedadviseur binnen de regio Drechtsteden. Arie […]

Lees meer
Hoeve Kromwijk Zoetermeer overgedragen aan nieuwe eigenaar08 maart 2019

Jeffrey en Marijke van Dijk hebben bijna 12 jaar Hoeve Kromwijk aan de Voorweg in Zoetermeer geëxploiteerd. 1 maart hebben zij het stokje overgedragen aan Marco en Fati Blokland. Hoeve Kromwijk is oorspronkelijk een monumentale boerderij gebouwd in 1871. In de nieuwjaarsnacht van 1998-1999 is de hoeve vrijwel geheel in vlammen opgegaan. Na een grondige […]

Lees meer
Spaghetteria naar Rotterdam13 februari 2019

Na 5 vestigingen in Amsterdam en 2 vestigingen in Utrecht zal binnenkort ook in Rotterdam een vestiging van Pastabar Spaghetteria haar deuren openen. Aan de Nieuwe Binnenweg 77 wordt thans druk verbouwd om de 355 m² tellende ruimte geschikt te maken voor dit mooie concept. Stefan van Popering, geen onbekende in de Rotterdamse horecawereld, haalde […]

Lees meer
Café ’t Praethuys Leiden na 51 jaar in andere handen12 februari 2019

Per 1 februari is het café in handen van de eigenaren van de bekende Leidse horecabedrijven Stadsbrouwhuis en de Vergulde Kruik. Wij wensen hen veel succes toe en danken onze opdrachtgeefster Kitty Turk voor het in ons gestelde vertrouwen om haar horecabedrijf na al die jaren te verkopen!

Lees meer
Legends Restaurant vestigt zich in pand aan Noordwijkse Grent 24/24A12 februari 2019

Namens de familie Stoof verzorgde Bram Stokman de verhuur van het pand aan Arthur van den Nieuwenhof die er een restaurant zal gaan exploiteren. Wij danken onze opdrachtgever voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen de nieuwe exploitant veel succes toe!

Lees meer
Restaurant Fifo in Leiden wordt Wijnbar Burgemeester Goeswijn12 februari 2019

In het pand aan de Choorlammersteeg 1D zal in april de wijnbar haar deuren openen. Bram Stokman verzorgde de verkoop van het restaurantbedrijf en de verhuur van het onroerend goed namens onze opdrachtgever de heer Van Rijsbergen. Wij wensen Chrissie van der Plas veel succes toe op deze mooie locatie in studentenstad Leiden!

Lees meer
Bram Stokman blikt terug op succesvolle periode28 januari 2019

Net als 2017 was 2018 een goed jaar voor Adhoc horecamakelaars, zelfs nog beter! Graag noem ik een aantal mooie transacties uit 2017 en 2018 waar ik zelf actief betrokken bij ben geweest. In 2017 hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van het Amstelkwartier in Amsterdam door de verhuur aan George Marina en de eerste […]

Lees meer
Restaurant en Kwekerij De Kas in Amsterdam overgedragen aan nieuwe eigenaren28 januari 2019

Oud-eigenaar Gert-Jan Hageman draagt met trots het stokje over aan chef-koks Wim de Beer en Jos Timmer die al sinds maart 2017 de leiding in de keuken hadden. Restaurant De Kas is gevestigd in een uniek pand op een prachtige locatie en beschikt over een eigen kwekerij. Het bedrijf draait al een hele lange periode […]

Lees meer
Lindenhof Delft wordt Heinde & Ver05 december 2018

Adhoc horecamakelaars verzorgde de verkoop van de Lindenhof Delft in combinatie met de verhuur van het onroerend goed. Het monumentale pand (circa 800 m² BVO) in het Agnetapark deed jaren dienst als exclusieve partylocatie. Vanaf maart 2019 kunnen gasten aan de Zocherweg 9 Delft terecht voor “grenzeloos genieten van heerlijke gerechtjes en drankjes voor een […]

Lees meer
Adhoc horecamakelaars richt expansie-afdeling op13 november 2018

Adhoc horecamakelaars is al 40 jaar actief in de horecamakelaardij. De laatste jaren begeleidde Adhoc vele horecabedrijven en -ketens bij hun expansie. Om de service nog beter uit te kunnen voeren heeft Adhoc nu een expansie-afdeling opgericht om haar opdrachtgevers nog gerichter en efficiënter te kunnen begeleiden bij hun zoekvraag. Bart Klaasboer is aangetrokken om […]

Lees meer
Adhoc horecamakelaars TRENDTOUR NEW YORK02 november 2018

Wij zijn al 40 jaar actief in Food & Beverage en willen graag altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche. Aangezien de Verenigde Staten (met name New York en de West Coast) op het gebied van foodtrends altijd een aantal jaar voorloopt op de rest van de wereld, leek het […]

Lees meer
SUGO Pizza al Taglio opent in Eindhoven29 oktober 2018

SUGO opent in Eindhoven aan de Nieuwstraat 20 haar 4e vestiging. SUGO staat bekend om haar kwaliteitspizza’s al taglio. SUGO heeft vestigingen in Rotterdam en in Amsterdam. In ruimte aan de Nieuwstraat zat tot voor kort lunchroom RAV. De ruimte meet circa 140 m² begane grond en 154 m² kelder. SUGO werd bij deze transactie […]

Lees meer
Baristacafé opent aan Stadhuisplein Rotterdam18 september 2018

Baristacafé heeft in Rotterdam aan het Stadhuisplein in het project Lucia haar 22e vestiging geopend. Deze dynamische plek is getransformeerd tot een all day and night horecaplein met een grote diversiteit aan horecabedrijven, waaronder, naast de reeds bekende uitgaansgelegenheden als de ApresSkihut en Cornelis, nu ook formules zoals Five Guys, Satebar, Subway, Chocoladebar Quetzal en […]

Lees meer
Eerste Brabantse vestiging voor Shabu To Go10 september 2018

In de Bredase binnenstad aan de Karnemelkstraat 6 A3 zal Shabu To Go binnenkort haar deuren openen. De ruimte meet circa 120 m2 en bevindt zich nabij o.a. McDonald’s, COOP vandaag, Delifrance en binnenkort opent ook Subway aan deze straat een vestiging. Adhoc horecamakelaars trad op voor Shabu To Go. De verhuurder werd bijgestaan door […]

Lees meer
Mark Roos beëdigd als NVM-makelaar14 augustus 2018

In het oude Raadhuis in IJsselstein is collega Mark Roos op 13 augustus 2018 beëdigd als NVM-makelaar, nadat hij sinds vorig jaar al de titel Register-Makelaar kon voeren. Adhoc horecamakelaars telt hierdoor inmiddels 6 NVM-leden. Mark runt samen met Bram Stokman met veel succes ons kantoor in Amsterdam!  

Lees meer
Barista Café opent vestiging in centrum Zoetermeer03 juli 2018

Het nieuwste horecaplein van het Stadshart van Zoetermeer wordt gevormd door Cadenza. Het nieuwe plein sluit perfect aan op de bestaande horeca, bioscoop Kinepolis en het Stadstheater. Het casino van Hommerson is ook naar Cadenza verplaatst. In opdracht van Hommerson verhuurde Adhoc horecamakelaars circa 153 m² horecaruimte aan Barista Café.

Lees meer
Brasserie L’Anders te Haarlem verkocht!04 juni 2018

Brasserie L’Anders, gevestigd in een van de mooiste panden aan de Grote Markt te Haarlem, is recent door ons verkocht. Wij danken onze opdrachtgever voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen de nieuwe exploitant veel succes toe!

Lees meer
Utrecht krijgt megaspeelparadijs in The Wall12 april 2018

Utrecht krijgt er bijna 6.000 vierkante meter aan speelplezier bij. Een klimarena, trampolinehal en binnenspeeltuin komen binnenkort in The Wall samen onder één dak bij speelhal Play-in. De speelhal wordt één van de grootste speelparadijzen van Nederland en gaat in juni open. Er komen ook twee horecagelegenheden in de hal. ,,Daarbij moet je niet denken […]

Lees meer
Voldersgracht 12 Delft verhuurd aan Mint Kinder Concept Store (retail + horeca)11 april 2018

Het voormalige Roast Chicken Bar/Restaurant was hier tot voor kort gevestigd. De ruimte van 225 m² aan de drukke Voldersgracht wordt thans verbouwd tot kinderkledingwinkel met horecafaciliteiten. Adhoc horecamakelaars trad op als adviseur voor vertrekkend huurder. Van Daal makelaardij trad op als adviseur voor de huurder.

Lees meer
Adhoc horecamakelaars; prominente partij in de gebruikers- en beleggingsmarkt04 april 2018

Horeca rukt op als vastgoedcategorie. In de PropertyNL-ranglijsten voor de gebruikers- en beleggingsmarkt is Adhoc horecamakelaars een prominente partij. Partner en commercieel directeur Henk Sluiter vertelt dat horeca traditioneel een minder interessante categorie was in het vastgoed, maar dat deze tak zich vooral de afgelopen tien jaar sterk heeft ontwikkeld. Hij voorziet op korte termijn […]

Lees meer
9 nieuwe concepten op Stationsplein Utrecht06 maart 2018

Op het nieuwe Stationsplein tussen Utrecht Centraal Station en de kersverse entree van Hoog Catharijne openen de komende weken in het Paviljoen 9 nieuwe restaurantformules. De bekende patatzaak Manneken Pis beet het spits af, met de vierde Utrechtse vestiging. Sinds afgelopen weekend kunnen gasten daar Vlaamse frieten krijgen. Maar er zijn ook nieuwkomers: begin maart opent het […]

Lees meer
Boca Bar & Kitchen opent in Houten27 februari 2018

Winkelcentrum Het Rond is volop in ontwikkeling. Zo opende 22 februari Boca Bar & Kitchen haar deuren op het plein aan Het Rond. De ruimte is circa 235 m2 bvo groot. Boca is een gastrobar met een Mediteraanse menukaart. Men kan hier de hele dag terecht voor koffie, lunch, borrel of diner in een trendy, […]

Lees meer
Opening 10e Ribsfactory Arnhem25 januari 2018

Op 26 januari opent Ribsfactory haar 10e vestiging, in Arnhem. Wij wensen de Ribsfactory veel succes voor de toekomst!

Lees meer
Proeflokaal Bregje komt naar Bloemendaal aan Zee16 januari 2018

Lekker eten voor een vaste prijs en daarbij genieten van het prachtige uitzicht over het strand; dat kan vanaf het voorjaar aan de Zeeweg in Bloemendaal aan Zee. Dit wordt de 22e Bregje vestiging. Adhoc horecamakelaars begeleidde deze transactie namens de eigenaar van het onroerend goed.  

Lees meer
Lianne Lekkerkerker behaalt diploma SVM NIVO Assistent Makelaar23 november 2017

Dinsdag 21 november mocht Lianne haar diploma in ontvangst nemen op het kantoor van de NVM in Nieuwegein. Na een intensieve studie mag zij zich nu Assistent Makelaar noemen. Het team van Adhoc feliciteert haar van harte hiermee!

Lees meer
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts